Prosim za vašo pomoč. Včeraj sem namreč pripravila sataraš. Jed se mi zdi okusna, zanima pa me, h katerim jedem paše kot priloga?
Tarin
Prosim za vašo pomoč. Včeraj sem namreč pripravila sataraš. Jed se mi zdi okusna, zanima pa me, h katerim jedem paše kot priloga?
Tarin
3. sep 2004 19:34
Hojla! Pri nas doma ponavadi ob roštil partiju. LP Ažo-koh
4. sep 2004 9:08
Mi sataraš pomiješamo s kuhanom rižom ili u njega umiješamo razmućena jaja i to u tavi prepržimo (dok se jaja ne speku). Jedemo ga i s pire krumpirom uz meso pripremljeno na razne načine: pohano, pečeno u pećnici ili na naglo, kuhano, na roštilju... Lidija...
4. sep 2004 13:13
Pri nas ponavadi jemo sataraa na morju in poleti ko je zelenjave na pretek. Jemo ga kar samo s kruhom ali pa z jedmi z ~ara,.... ANJA
5. sep 2004 9:26
Sataraš je ponavadi prilogah kakršnemkoli mesu, ker pa sem vegeterijanka ga jem zraven pireja, pomfrija, pečenega krompirja. Jed je odliiiiiiiiiiiična . Nina
6. sep 2004 8:11
Pri nas sataraš jemo pri makaronih ali kuhanem krompirju v koščkih.Za moški del družine pa ga zmešamo s faširanim mesom. Včasih v sataraš primešam eno jajce. In to je odlično. LP Maja
7. sep 2004 9:42
V sataraš mislim, da se vedno da riž, poleg k paprikam in paradižniku. Pa vendar vseeno zraven še krompir jemo.... Nikoli nisem še delala sataraš brez riža .... ??????
7. sep 2004 14:21
Jaz sataraš pozimi stresem k kuhanemu fižolu in potem v pečico z njim... Mnjami! LP Tina
19. sep 2004 14:56
KRISTY,prosim če mi lahko pošlješ recept. LP Lidija Zivkovic
15. nov 2004 19:44
Sataraš se ne dela z rižem, če paradižnikom, papriki in čebuli kot osnovnim sestavina sataraša dodamo riž, je to potem đuveč. mamamia
16. nov 2004 9:01
mamamia, imaš prav ja! nina mandarinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Peresniki z omako puttanesca