6. okt 2009 14:56
s0ncek* je napisal/a: | ||
|
6. okt 2009 14:56
s0ncek* je napisal/a: | ||
|
6. okt 2009 15:07
Ja saj ne da okus ni v redu, pravim samo, da ne paše na torto (ki je drugače sladka). Alpska roža, kupi raje barve v tubicah in jih malo pomešaj - dobi se tudi bela, ni sicer barva, je pisalo, ampak bo tudi v tedu. Potem pa zmešaš to belo pisalo in rdečo barvo iz kompleta tubic pa je. s0ncek*
29. maj 2014 13:26
Tokrat bom prvič barvala smetano z barvo iz tube, pa me zanima, kdaj se barvo vmeša v smetano? Pred stepanjem ali med stepanjem - oziroma koliko naj bo smetana že stepena, ko vanjo vmešam barvo?
Pa če ima kdo od vas izkušnje z rdečo barvo od Dr. Oetkerja, me zanima, ali smetano zares pobarva povsem na rdečo? Danes sem jo kupila v Maxiju, je ena sama tubica (10 g) v kartonski škatli, imenuje se pa "barva za kolače". Prvič sem jo videla, prej sem vedno videla le po štiri barve skupaj.
Katja D.
29. maj 2014 13:58
Jaz sem barvala smetano s temi barvami,so preslabe..nikakor ni prišla rdeča,temveč roza...
lp goga
29. maj 2014 14:12
Goga, imam dve tubi, ena naj bi bila za pol litra smetane. Če z dvema obarvam pol litra smetane, tudi ne bo dovolj? Kaj praviš?
Katja D.
29. maj 2014 14:15
Še tele barve imam doma:
http://www.oetker.si/index.php/content/display/232
A so te OK za barvanje smetane?
Katja D.
29. maj 2014 20:47
to bo prišlo čisto roza. Jaz mislim, da se razen z americolor super red smetano zelo zelo težko obarva v rdeče, Pa še s to vprašanje.
29. maj 2014 21:11
Kot pravi bannanna..roza bo..ker te barve so prešvoh...boš morala drugo dobiti..mogoče čez splet...
lp goga
29. maj 2014 21:41
Te barve od dr. oetkerja so zelo pastelne. Najboljše so barve v prahu ali gelu. Dobijo se pa v vseh specializiranih trgovinah s slaščičarsko opremo.
Sweetness Bakery
30. maj 2014 7:30
bannanna je napisal/a: |
to bo prišlo čisto roza. Jaz mislim, da se razen z americolor super red smetano zelo zelo težko obarva v rdeče, Pa še s to vprašanje. |
ppozdravljena. zanima me kje (predvidevam, da preko spleta) kupuješ te barve. Hvala.
http://www.mojalbum.com/tajdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Hrustljava solata