21. jun 2004 16:22
P.S.: Nekaj kalorij skuriš tudi, če si sam pripraviš hrano in ne kupuješ (ješ) že narejene.
21. jun 2004 16:22
P.S.: Nekaj kalorij skuriš tudi, če si sam pripraviš hrano in ne kupuješ (ješ) že narejene.
25. jun 2004 7:26
Od svoje prijateljice, ki je vidno shujšala pred par leti in je še danes taka sam tudi jaz sem uspela s tako "dieto" ki ni dieta: vsak dan jem zajtrk - kosmice v mleku ALI pol rezine kruha z marmelado in maslom ALI pol rezine kruha s sirckom... prakticno karkoli ti je vsec, samo da mora biti tega malo (pol rezine kruha, pet piskotov, ena srednja skodelica kosmicev) in ne ze cel enormen obrok. Potem do kosila nic hrane, nobenih malic (OK, jaz vedno spijem en kapucino), za kosilo pa spet normalen obrokcesarkoli hoces, s tem da pojes najvec 3/4 porcije, ki ti jo nalozijo v menzi ali kjerkoli ze jes. Zraven nic kruha in paz, da izberes zdravo hrano. Vec zelenjave, manj mastnega.Jaz sedaj pojem tudi kak pomfri, samo se pazim, da je to vsake tri tedne enkrat in ne da je pomfri vsakdanja priloga. Ce mi prija tortica za kosilo, jo pojem, toda potem namesto glavne jedi pojem juho, joto ali minestrico (gosto zelenjavno juho) in nicesar drugega. Potem do vecerje nobenega naziranja, nicesar. Vecerjo jem najkasneje do 18.30 in tega se res drzim. Ponavadi jem vedno isto jogurt z mueslijem in svezim sezonskim sadjem ali pa kako solato (ceprav me solata ne nasiti, ce nima zraven sirckov pa tunine in oliv in zato po mojem ni vec prevec lahka in se je izogibam, ker me po njej ob 21.00 spet prime taka lakota... kar seveda ni dobro). Pravim ponavadi, ker vcasih to nadomestim s cem drugim, spet v majhnih kolicinah. Bistvo moje diete je: shujsala sem za 6 kg in teza se mi ni vec dvignila, je pa res, da tudi pasti noce vec.Telovadim 2x na teden, aerobiko. Ne vem, ce je tak nacin hranjenja priporocljiv ali odsvetovan (vem da strokovnjaki za prehrano priporocajo pet majhnih obrokov na dan), samo pri meni deluje. Upam, da je tudi zdrav.
26. jun 2004 21:37
Jaz sem shujšala v4 do 5 mesecih za 20 kgtako da sem se spravila na kolo. Med tednom sem prekolesarila 30 km vsak dan,razen deževnega. ZA vikend pa tudi do 100 km .Jedla sem skoraj vse ampak ker pri kolesarjenju veliko popiješ ne moreš veliko pojeist.Pa ne preveč po ravnem gonit ampak kar en lep klanec osvojit pa bojo kilce kar same letele dol.to držim že 3leta,ko je sezona takoj na kolo,pozimi pa hodim sankat pod storžič. lep shujševalni pozdrav goga
28. jun 2004 11:07
Cimet., tudi jaz se prehranjujem po podobnem načinu kot ti, le da zavestno vsakih nekaj dni grešim in pojem večje količine hrane ( še vedno ne govorim o prenažiranju, seveda), pa gredo kilce lažje dol. Ugotovila sem, da se telo navadi na manjši vnos kalorij in nehaš hujšati. Torej par dni malo, potem malo več, pa goljfaš presnovo. Pri meni je to uspelo. Uspešno in zdravo hujšanje vam želim Suzana
30. jun 2004 9:22
Tukaj nimas prav! Nisi predebel, le premajhen si za svojo tezo! LP OOTBOXZY
1. jul 2004 15:17
Stane, na tej strani je tudi forum, na katerem si pišejo ljudje, ki hujšajo. poglej na naslov Loevanje živil 90 dni - sploh ni težko in kar je najpomembnejše - deluje (vem iz lastnih izkušenj - saj sem po tej dieti shujšala že 12 kg! za več informacij ti priporočam tudi stran: http://www.mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html kjer boš našel vse o tej "dieti" in pravilnem načinu prehranjevanja.... pa dosti uspeha ti želim! Studentka1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem