V neki reviji sem prebrala naj se izogibamo posušenemu peteršilju. Mogoče kdo ve zakaj ?
LP,
Klavdija
V neki reviji sem prebrala naj se izogibamo posušenemu peteršilju. Mogoče kdo ve zakaj ?
LP,
Klavdija
23. avg 2004 22:48
Jaz se mu ga iz preprostega razloga-ker je svež neprimerno boljši in ker je dostopen skozi celo leto in ker ga dobiš takorekoč povsod. Posušen je brez okusa in ima vonj po senu. Drugače pa je, če imaš svoj peteršilj in ga zamrzneš. Zamrznjen je vsekakor boljša alternativa, kot posušen! Pa pa!
23. avg 2004 23:32
"Posušen je brez okusa in ima vonj po senu." Točno tako. Jaz pa sem se vedno spaševala, na kaj me spominja tale vonj... LP, Staša
24. avg 2004 13:44
Odvisno kje in od koga ga nabaviš! Peteršilj pospešuje izločanje vode iz telesa (sestavni del čajev za ledvice in mehur), več ga daš v lonec bolj deluje A v kulinariki ni strahu za predoziranje.Enako je z zeleno, rebrencem, angeliko.... BojcKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Kremna cvetačna juha