Sestra se bo novembra poročila. Kje se da dobiti dobre poročne torte?
Ali je že kdo naročil poročno torto v Kraljevem Mignonu (Kranj), in kakšne so se mu zdele?
Suzi
Sestra se bo novembra poročila. Kje se da dobiti dobre poročne torte?
Ali je že kdo naročil poročno torto v Kraljevem Mignonu (Kranj), in kakšne so se mu zdele?
Suzi
20. avg 2004 10:20
Nekje v Črnučah je ena fajn slaščičarna, kjer sta dve moji kolegici naročili poročni torti. Sta bili obe zelo dobri. Ne vem točno, kje. Loni
20. avg 2004 12:00
Meni so bile zelo okusne torte iz slaščičarne Lenček v Domžalah.Jogurtova s sadjem in čokoladna sta sploh super! Lejčy
20. avg 2004 13:25
Meni jo je spekela MARTA d.o.o. na Godešiči pri Škofji Loki. Spekli so vse od potice, drobnega peciva do torte. Nam je bilo všeč. Vse so nam pripeljali na željeno lokacijo, pa tudi cena ni bila preterana. LP, Klavdija
22. avg 2004 11:27
Galerija Grad v Rozni dolini v Ljubljani
22. avg 2004 20:10
Priporočam gostinstvo Per iz Mengša.Ne nudijo vam le torte,ampak veliko,veliko dobrega. Vesna Leben
22. avg 2004 20:17
lahko pogledate pod torte na spletu in prikažejo se poročne torte iz cele Slovenije. Vkraljevem Mignoju so poročno torto naročili znanci.Sin je bil na poroki in se mu je zdela zelo dobra.Bila je 5 nadstropna in vsaka torta je bila drugačna.Spodnja velika , na vrhu čisto majhna z ženinom in nevesto. lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Burger s Kraljevo fit štručko