Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

20. nov 2004 7:51

Najlepsa hvala za informacije, bom pregledala. lp jade jade

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

20. nov 2004 8:44

ojla, kaj ste se razpisale včeri zvečer. tud jaz nisem mogla do računalnika zvečer. Sem pa to zato takoj zjutraj popravila. Res ste pridne. Jaz mam danes tud pico al pa makarone. Otroci so za pico.Jedli bi jo kar naprej. In bom res najbrž tako naredila: 1/4 samo s paradižnikom in origanom, ker meni osebno gor nič drugega ne paše, mulcema pa normalno s šunko in sirom. Pa bomo vsi zadovljni. Za popoldne bom pa kakšno dobro pecivo spekla, da si bom lahko malo privoščila. Drugač mi pa še kar stoji pod 70 kg.Jupi! Mam pa še en mesec do konca.Upam, da bo šla še kaka kilca dol. Pa tud trebušnjake delam in orbitrek ima tud večkrat moj obisk. Jade, upam, da si zdaj ugotovila, kaj se gremo in boš naša nova "sotrpinka". No, saj sploh ni tako hudo. Jaz sem se za dieto odločila v enem dnevu. Tisto, da delaš plan, kako boš začel in tako naprej, je bolj tako. Najbolj, da se odločiš. pa bo, kar bo. Punce, lep pozdrav, pa izkoristite tale lep, sončen dan, mucy

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

20. nov 2004 11:43

Evo še eno nadobudno hujšarico. Pa sem le našla vse podatke. Hvala za pomoč rožica in mucy zelo sta pijazni. Saj ne cincam, ampak ker še dojim (sin ima 7 mesecev) sem morala preučiti to dieto, da mi ne bo vplivalo na "proizvodnjo" mleka, ker se moj požeruhec temu luksuzu ne misli še odpovedati. Ampak vidim, da je ta dieta zelo življenjska. Kakih 5 kilc manj pa res ne bi preveč pogrešala. Sicer imam po drugem porodu 2 kg manj kot pred prvo nosečnostjo (hči ima 2 leti) pa je zdaj že čas, da naredim še nekaj zase. Veselo hujšanje jade jade

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

20. nov 2004 14:34

Punce hvala za vse lepe besede ob vodnem dnevu, moram povedat, da si nikoli nisem predstavljala, da bi dan preživela brez hrane, no pa je šlo, še bolj se mi pa zdi, ko imam še danes dve kili manj- čakam, da se obrne, a res mi včeraj ni nič pasalo jesti. Dipsi sama sem imela velike težave pred to dieto z želodcem- očitno prenažrtost.... no ja tudi kisina, pa sedaj nimam težav. Ti pa pri težavah priporočam da ne ješ olupkov in bolje ti bo če boš jedla kompot- prekuhano sadje. Pa Donat- pomaga. Pošteno vam povem, da jemljem OH dan kot dan prekrškov, kar pomeni, da lahko naredim večji vnos kalorij- ki jih seveda zvečer kurim na orbitreku, a vseeno. Jem pa:- burek sirov pa jogur 0,1% maščobe - polento na vodi in isti jogurt kot zgoraj Jogurt meniv tej dieti zelo manjka in si ga privoščim na OH dan. Rožica tudi mene je mesečno perilo čisto zabilo, cel teden mi je teža stala na koncu pa še šla pol kile gor, vsa sem bila napihnjena- sedaj je dobro. Vam pa povem da preiskušam tbl Yarina in sem po prvih dneh navdušena- več po celem mesecu. Rožica men se tudi zdi da samo sadje še jem, me pa navdušuje zmrznjeno sadje, a si ga privoščim le na vikend sadje za zajtrk- zmiksane maline ali gozdni sadeži. Za drugi dan (a je škrob) pa mi najbolj prija gobova juha in krompir v juhi, pa še brez težav jo dvakrat pojem. Kokos vsaka po svoje, najpomembneje je da gremo po poti proti cilju, saj za nas ni vsak kg tako pomemben, vsaj jaz si znižujem na cca.5 kg gor al pa dol. Pozdravčke mici_33

kimi26  

član od: 23.9.2004

sporočila: 10

20. nov 2004 18:39

Torej pozdavček po dolgem času... Imam težavico... zanima me, kakšno kalorično vrednost imajo kakiji? Zadnje čase jih je po policah trgovin veliko in jaz si jih kar privoščim. Pa me zanima, če so morda tako zelo kalorični kot fige? Hvala kimi26

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

20. nov 2004 22:21

Zdravo punce. Vidim, da ste vse zelooo pridne, vztrajate pri dieti, vsak dan se nam pridruži kakšna nova...v glavnem vse nam gre kot po maslu. Mici_33, tudi jaz na OH dan pojem takšne stvari, ki jih drugače ne. Trenutno imam "obdobje" ko mi zelo paše med in si ga na ta dan kar pošteno privoščim (na kruhu). Pač, nimam vedno takšne potrebe po medu-je obdobje ko ga ne morem videti. Rožica, me veseli, da si še kar z nami, pa tudi, če imamš malo manj časa za nas.... ja veš sem že začela delati, ampak ker sem prvič delala v tem programu, sem si datoteko shranila, tako da je sploh ne najdem. Nič za to, če je ne bo na spregled, bom pa začela še enkrat od začetka. Lp vsem, maychi

dramik  

član od: 9.11.2004

sporočila: 34

21. nov 2004 12:11

Hay Ja,tudi jaz sem še tukaj in vztrajam. Včeraj sem celo noč preplesala in pila samo vodooooooooo. Za ostale se ve kaj so pili?! Ni mi bilo težko. Imela pa sem S dan. Vsem moram reči, da tale forum zelo pomaga, ker če ne bi bilo vas, bi jaz sigurno že obupala. Hvala, punce. Upam, da boste vse prišle do svojih idealnih mer. Jaz se bom trudila do konca. Še to. Zelo se mi je znižal pritisk. Toliko, da mi je včasih celo slabo. Kar neke črne pike imam pred očmi, ko imam zaprte. Pa spijem eno kavico, pa je. Ali pomaga še kaj za zvišanje pritiska? No, pa da še jaz malo napišem rezultate. Danes sem se prvič vagala od začetka. Po 12 dneh -5 kg, v pasu -11, prsa -8, a niso to spodbudni rezultati? LP,vztrajajte, se splača. Taja

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

21. nov 2004 12:26

Pozdravljene! Kako ste, vidim,da vam gre super! Čestitam Taja, le tako naprej. Jaz imam danes OH dan in bodo na sporedu testenine. Želim vam lepo NE, pojdite malo ven na sonček! BYE saby

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

21. nov 2004 14:48

Pozdravljene! Hvala kokos in mici_33 za nasvet.Bom poročala če bo kaj izboljšanja.Vesela sem za vse vas ,ki ste uspešne pri dieti.Upam da bo tudi meni uspelo. LP Dipsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti