Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

19. nov 2004 11:55

oj, mici_33, tud jaz sem še priklopljena. Jaz sem imela tole dieto tud že pred dvema letoma. in je šlo hitreje in več. stara sem pa drugač 37 let. ampak tud zdej se nimam kaj pritoževat, saj je pred mano še en mesec in ker sem pridna in res skoraj nič ne grešim (razen kava z malo mleka, pa še kavo sem izpustila na vodni dan), bo šla verjetno še kakšna kila dol, lp vsem, mucy

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

19. nov 2004 13:37

maychi, kolokvij je izvrstno uspel, mislim pa, da mojega recepta ni za sprobavat Ta kolokvij ni bilo neko pravo znanje, bolj je bilo ugovatjanje spretnosti znajti se med standardi in najti pravi odgovor v njih (ne iz glave). Danes imam škrob. Jedli bomo krompir, sojino polpetko, solato in čisto juhico. Neki sm tečna. Najbrž pride tista mesečna teta. Hvala bogu, da je voda že mimo. Današnji dan bi najraje prespala. Sy

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

19. nov 2004 14:06

Tudi pri nas se je pooblačilo, malo sneži, malo dežuje- ful je mraz. Tudi meni se spi. Pa je treba še malo delati. Če sodim po sebi včeraj se mi še skozi vrata ni več dalo proti večeru, samo še vroča kopel, ki mi je sicer odgovarjala, a ko sem prilezla iz banje bi vola pojedla. Danes pa bolj po malo jem, čeprav bi kar na dve uri kaj pojedla, ne na štiri kot je pravilo. Sedaj sem en ananas, saj je najbolj dietna stvar, kajne?? LP mici_33

dramik  

član od: 9.11.2004

sporočila: 34

19. nov 2004 17:16

Hay Punce, da vam povem, da sem tudi jaz danes zanič. Imam pa OH dan, pa sem čisto nič ne da. To je prvič v teh mojih 11 dnevih. Drugače sem full ok. Čestitam vsem, ki ste uspešno opravile vodni dan. Bravo punc3e. upam, da bo tudi meni uspelo. LP, Taja

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

19. nov 2004 18:33

Zdravo punce! Tudi sama čestitam vsem vam ki ste uspešno premagale vodni dan in pa tudi vse ostale dni brez prekrškov. Sama pa imam en problem.Skoraj po vsakem sadju,ki ga pojem dopoldne me začne pečt zgaga.Rupurutmi več ne pomaga .Torej če ma katera kakšen nasvet mi ga naj pove prosim. LP Dipsi

deutschbau  

član od: 2.11.2004

sporočila: 2

19. nov 2004 22:10

Pozdravljene punce! Vem, da je ura že pozna ampak jaz sem bolj nočna ptica. Je mogoče še katera na forumu? Jaz imam jutri škrobni dan pa nimam pojma kaj bi kuhala. Prosim za pomoč in kakšen njami recept. Če ste pa za danes že zaključile vam želim pa lahko noč in jutri še en lep in uspešen dan. Vejca

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

19. nov 2004 22:35

Hojla! Najbrž itak ni nobene več tu ampak boste pa jutri prebrale.Sicer grem pa js tud zdele pod tuš in spat. Mici_33, BRAVO!!! Ful si uspešna, -10 cm v enem mesecu, enkratno. Pa sm js mislila da sm uspešna z -12 kg in - 7 cm. No, vsaka po svoje, a ne? Dipsi, za zgago ni bolšega kot je Donat. Mene je med nosečnostjo ful zgaga matrala tako da nikamor nisem smela brez Donata. Men ful pomaga, probaj še ti!!! Lp do prihodnjič kokos

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

19. nov 2004 23:16

ČER punce! Res je ura že malo pozna, vendar sem se vseeno odločila in si rekla, da vas pridem malo pogledat. Kako ste kaj? Jaz super, malo sem sicer zmučena, ker danes nisem šla na faks, ampak delat. Jaz tudi vsem čestitam za uspehe, le tako naprej! Ej, kokos, v kolikem času pa si izgubila 12 kg? Lepo bodite, nočka!!! saby

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

19. nov 2004 23:44

Zvenelo bo zelo neumno ampak zanima me iz kje vi to hujšate? Iz kake knjige? Vse sem že preiskala pa nikjer ne najdem nič na to temo. Lepo prosim za informacijo. Lepo pančkajte. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 19. nov 2004 23:48:34

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

19. nov 2004 23:45

Dober večer! Maychi, z mojim računalnikom je vse vredu. Hvala za skrb! Vas redno berem večkrat na dan, samo ni se mi ljubilo tipkati, no nisem utegnila. Nekaj sem urejala slike...., oblikovala s pomočjo programa smešne fotke iz fotk domačih, verjetno jih bom dala natisnit na keramične lončke, pol pa pod jelko, samo nekaj božičnih motivov še moram poiskati, al pa narisat. Pa eno novo igrco imava nainštalirano in res težko pridem do računalnika vsaj v popoldanskih urah ne, no za minutko ali pa dve, toliko da preberem kaj je novega. Z izvajanjem vaj še nisem pričela, ker se moram res dovolj seznanit z vso zadevo. Baje so vaje super, je pa treba le te pravilno izvajat, da ni potem več škode kot koristi. Pa mal tud čakam nate in na zvojo sprostitev med študijem, oziroma vajo.... joke!!!!!!! Sy čestitam za opravljen kolokvij! Sem bila pa že v naprej prapričana, da tvoje metode ne bom preizkusila! HA; HA;::: Spet je v nedeljo sadni dan, zadnji čas imam občutek, da imam samo sadne dneve, pa še ti so vedno na tiste neprimerne (vsaj zame ) dneve. Se me loteva še ena kriza, al pa me bo obisk "tete" spet močno zdelal na vseh področjih. Se že sama zavedam kako "sitna" sem, nič mi ne paše, res nič še stvari ki jih sama naredim ne!!!! ž Še nekaj po vsem tem času in vseh idejah, nasvetih... imam obdobje, ko res ne vem kaj naj na kateri dan kuham. Je pa res, da se mi čisto nič ne "lušta" in dnevi res tako hitro tečejo, da imam očutek, da jem samo sadje ali pa makarone pač odvisno od danega dneva..... KRIZA !!!!!! Jutri imam OH!!! PROSIM ZA KAKŠNO DOBRO IDEJO ZA KOSILO! Samo ne pizze ali makaronov ! PRooooOSiiiiiiimmmmM !!! No, pa sem se mislila samo na kratko javit! Spet sem se zatipkala! Ja, vse za nazaj! Zdaj pa hitro vse spat , da se čimprej zbudimo s tistim prijetnim občutkom jutranje lahkotnosti Je najboljši del diete, vsaj kar se občutkov tiče, včasih celo boljši od občutka pri preverjanju statistike. No občutek po uspešni vodi je neprecenljiv. Čestitke vsem za prestan vodni dan! Lahko noč in še lažje jutro!!! Rožica. Jade, se strinjam s tabo. Poglej nekaj strani nazaj je sigurno že 1001.skopiran link na povezavo na stran, kjer so pravila za 90 dnevno dieto. Brez zamire, pobrskaj malo, ker jaz že na pol spim. Če pa vseeno ne najdeš sporoči, ti bom takoj zjutraj poiskala link, če ti ga ne bo že katera druga prej. NOČ:!!! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 19. nov 2004 23:49:49

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti