Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

18. nov 2004 13:59

Jojjj vse na mesu, jaz pa na vodi. Držim se še ko pjanc plota, do sedaj popila edino kavo, pa liter Isostarja- ker sem šla okoli jezera. No pa še kakšen liter vode. Sedaj imam čaj pred sabo in se trudim, me pa zelo veseli da sem do sedaj brez hrane, kar mi brez vaše pomoči ne bi uspelo. Moram vam pa sporočiti da sem danes zjutraj prvič zagledala na moji vagi 79,9, kar me je zelo razveselilo, upam da bo jutri še boljše, čeprav vem iz tega kar ste napisale, da potem stoji teža. Glede mer sem pa v zadnjem tednu izgubila po 4cm v pasu in bokih, kar na 0,5 kg teže pomeni ogromno. Jutri vam pa po vodnem dnevu povem statistiko meseca. Hvala za vzpodbudne besede, veseli me da sem vas našla, da si pomagamo pri dieti. LP mici_33

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

18. nov 2004 15:19

Mici_33, le še tako naprej. saj boš zdržala. sem ti pa kar malo fouš, ko si šla v takem vremenu okrog jezera, jaz pa v pisarni. menda pa, da bo v soboto in nedeljo tudi lepo, pa bom to izkoristila. lp, mucy

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

18. nov 2004 17:03

Čao vse sotrpinke! Kako pa ste danes? Jaz mam danes 1. sadni dan in pojedla sem jabolko, banano, dve mandarini pa malo grozdja. Moram povedati, da je moje počutje super. Prva dva dni me je sicer bolela glava, zdaj pa se je tudi to umirilo! Tehtnica je danes pokazala 2 kg manj. Tudi jaz redno telovadim, najprej ob video kaseti, potem grem na orbitrek, pol malo v mini fitnes, ki ga mam doma, pol pa se še razgibam, vsega skup telovadim 1uro in pol. Veseli me to, da spodbujamo ena drugo!!! LP saby

mici_33  

18. nov 2004 18:39

Držim se še, pijem čajčke samo zebe me pa tako da komaj pišem. Bom šla sedaj v banjo, da se malo ogrejem, ker na orbitrek mi danes kar nekako ne gre, pol jutri zjutraj ne bom za nobeno delo, bom samo o dvanajsti uri sanjala. Mucy hvala za vzpodbudo, hvala bogu se lahko odločim, pa grem, če je lepo vreme. Sem pa računala na to, da bo vikend bolj slab in da bom delala čez vikend. Vpisala sem se v tečaj risanja. Danes že cel dan rišem kocko. Bom šla v ponedeljek pogledat kako je in če mi bo všeč bom hodila. Baje vas tukaj kar nekaj riše. Kakšne tehnike?? LP mici_33

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

18. nov 2004 21:15

Zdravo! Mici_33, kako se pa sedaj počutiš- po razvajanju v banji? Verjamem, da si lačna (takšen čas je najhuje) ampak, ni ga pa čez občutek naslednji dan, ko se zaveš, kaj si zdržal! Boš videla jutri. Poročaj! Mucy, čestitke tudi tebi, za prestan vodni dan. Bo kar prehitro konec diete, a? Jaz sem se tako navadila tega načina prehranjevanja, da bom še kar podaljšala (vsaj do praznikov). No bom videla, kako bo kaj ta veseli december, če se bom sploh lahko kaj držala... Sy, kako je šlo na kolokviju? A pomaga kaj, če dan prej piješ samo vodo, ker če, bom začela to prakticirati! Rožica-a imaš zopet probleme z računalnikom, da se nič ne oglasiš? Lp, maychi

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

18. nov 2004 21:45

ČER!!! Ker mi je dolgčas sem se odločila, da grem malo na net,da vidim kaj se kaj dogaja z vami. Prej sem telovadila, se skopala...in zdaj sem tu. Zanima me, če katera uporablja kremo proti celulitu. Ker moja krema me začne čez nekaj časa pečti. A mislite, da je to od tega, ker začne učinkovati? V glavnem punce, vso srečo!!! saby

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

19. nov 2004 7:58

ojla punce, no, mici_33, a je uspelo včeraj? upam, da si bila vztrajna do konca, saj če si do večera zdržala, si pa ja tudi še zvečer. Maychi, a veš, da bo pol res čudna, ko bo konec diete.No, sedaj mam še en mesec do konca. In ko sem danes iskala po omari, kaj naj oblečem za v službo, sem ugotovila, da res ni nič več kaj pametnega. vse visi na meni in pas moram ful zategovat. Sem se odločila, da bom šla danes kupit eno novo krilo in ene hlače , da bom vsaj kulturno zgledala, da ne bo vse viselo. Prej je kaj drugega, sedaj pa cunje, ha,ha,ha. in že dva dni se mi kile gibljejo 68,5 -69 kg. Jupi! Vztrajajte naprej, se splača. lp vsem, mucy

mici_33  

19. nov 2004 10:12

Drage moje uspela sem, z neim majhnim prekrškom, zvečer sem pojedla dva prepečenca. Ampak se mi pa zdi danes veliko lažje zjutraj biti brez hrane, kar gre. Zahvaljujem se vem, ker ste mi dajale moč in voljo, ker sem ob prebiranju tehs trani videla da vam je uspelo in sem začela verjeti, da lahko uspe tudi meni. Danes mi je vaga pokazala 78.8 kg- čudovito. Saj vem da bo sedaj stala al pa bo šlo malo gor, a lepo je vseeno. Moja bilanca po enem mesecu je minus 7.5 kg, kar v številkah pomeni: pas -10cm, boki -10cm, prsa -6cm in stegno in roka ostajata na istem- po moje je telovadba. Danes pa malo prehrane, začela sem z banano, kosilo bo pa en piščanček in solata. Držte se punce, res se splača. LP mici_33

levinjčica  

član od: 8.11.2004

sporočila: 10

19. nov 2004 10:43

Pozdravljene! Ste že mislile da sem obupala, ker se tako dolgo nisem oglasila?No, pa nisem.Dosti se imam za učit, pa nimam toliko časa za računalnik. Jaz kar napredujem-brez večjih prekrškov.Danes je moj 17. dan in prav fajn mi je.Imam 4 kg manj, ampak se mi ful pozna na pasu in v bokih!Vidim pri hlačah! Sem vesela.Upam da bom zdržala.Pa saj bom, predvsem z vašo pomočjo. Veliko opore pa mi nudi tudi moja mama-in jaz njej-ker tudi ona hujša po tej metodi. Danes imam B dan in že komaj čakam kosilo-ribe!!! Saby, jaz uporabljam gel proti celulitu-od Afrodite-Cekropija gel.Ful je vredi in učinkovit. Po nanosu me tako nekako zebe v noge-tam kjer se namažem,kasneje pa mi postane prav fajn toplo. Peče me pa ne, tako da si ti mogoće preobčutljiva za tisto kremo, ki jo ti uporabljaš.Poskusi kaj drugega. Se slišimo! Pa navijajte tudi zame!!! Čao levinjčica

mici_33  

19. nov 2004 11:33

Veš da navijamo tudi zate Levinčica, če se prav spomnim si še zelo mlada, pa ti v tolažbo povem, da mlajši ko si- lažje gre. Sama sem pred enimi petimi leti shujšala po porodu iz svojih 94 kg na 72 in ti povem amlo sem omejila prehrano, šla dvakrat tedensko v fitnes in je kar poletelo iz mene v enih treh mesecih ali štirih. Sedaj pa vsak kilogram dobesedno izpotim iz sebe na orbitreku. No ja saj je vseeno, važno je da imamo voljo in da vemo da smo iz dneva v dan lažje, ter vse kar temu sledi- samozavestne, ponosne saem nase, lepše- vsaj v naših glavah... Lep vikend vsem, ki se odklopite- jaz ostajam na vezi. mici_33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti