17. nov 2004 7:57
Jutro, vsem ki ste na vodi želim prijeten in da čimprej mine dan :). Res je zanimivo, da sem mnogokrat samo na vodi, ker mi ne uspe jesti, ampak ko je pa treba, da je to nek mus, je pa tako težko. Ursula ne obremejuj se z okolico, če ti misliš da bi rada zgubila kilogramčke, potem je to tvoja stvar in ne njjihova. To kar si ti želiš, si izpolni, navkljub komentarjem okolice!!! Jst sem pa zelo srečna, že dolgo, odkar sem se nazaj zredila, si nicem kupila nič novega za oblečt, in vsakokrat ko sem stopila v trgovino sem žalostna odšla iz nje, ker mi tak al tak ni blo nič prav, pa še s številko se nočem soočit :)) Včeraj pa sem se odločila, ker sem dobila plačo, da grem in zapravljam. Prvo sem šla v Emporium, ne vem če poznate trgovino evans, kjer imajo stvari za nas močne :). Ni ga lepšega občutka, ko stojiš v trgovini, pa so ti stvari prevelike, in ugotoviš, da imaš v taki trgovini najmanjšo številko, kot če bi imela 36- hihi. No in imajo še neke stvari po 2.000 sit, sm si kar kupila prevelike, zdej bo pa še šivilja to zožala :) Poleg tega je emporium res nor, ker je ogromno angleških firm, za katere se ve da imajo večje številke, saj so londončanke kar ritaste :) Tako da sem domov prišla z novo kiklco, pa 2 hlač, mikice, pulover,....Potem sem si še v h&m kupovala. Res zadovoljstvo!!!!!!Pa še nisem toliko zapravila, ker je bil v emporiumu samo včeraj 20% popust na vse. Včasih se je res treba nagradit. Čeprav sem malo pobegnla iz te diete se še vedno borim z vami skupaj, in zdaj jem to čudodelno juho :)) Lep, sončen, poln poguma in veselja dan :) Lars