Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

15. nov 2004 23:00

Čer, Se mi zdi, da se moram vsak večer pred spanjem "pofočkat" na našem forumu. Kako ste pridne punce!!! Čestitam vsem za izgubljene kile in 12 kg v 29 dneh, hej, to je več kot odlično. Bravo Kokos! Mici, ti pa res pridno telovadiš. Sama zdaj 15 dni nisem delala trebušnjakov, danes pa nadaljujem. Če bi ne bilo vas in tegale foruma, bi verjetno po dopustu nadaljevala s pojedinami, tako pa sem spet nazaj in vesela sem, da mi je danes nepričakovano uspel vodni dan. Lažje mi je bilo kot ob prvem vodnem dnevu. Malo so verjetno krive "zaloge", nisem bila tako lačna, pripomoglo pa je tudi to, da se sploh nisem pripravljala. Dramik, tudi sama imam probleme s prebavo in verjetno bo res tako kot pravijo punce, nimamo veliko za "odvajat". Predhodnice so že navedle vsa možna naravna odvajala in tudi sama sem vse preizkusila. Sčasoma se mi je uredila tudi prebava, čeprav ni tako kot pred dieto. Tudi sama sem opazila, da Donat doda vetrovom svoj vonj in pazim, da se ne spozabim kje v družbi hahahahaha. Maychi, bili smo v Egiptu in bilo je zelo lepo. Verjetno smo bili zadnjič skupaj na dopustu, saj ptički že zapuščajo gnezdo in tokrat je mladino pritegnila edino zanimiva destinacija in seveda "banka" (beri starši). Zdaj pa novim zmagam nasproti. Vsem želim veliko uspeha in vesela sem, da obstajate ve in tale forum, ki mi daje veliko moči! Lahko noč! Marina5

lars  

član od: 7.4.2004

sporočila: 55

16. nov 2004 8:50

Hojla punce, se že dolgo nisem oglasila, vidim da je ogromno novih :) Jaz še vedno vztrajam, sicer po nekih mojih pravilckih, ampak glavni so rezultati. Imam pa eno vprasanje, ker sm malo gresila zadnje dni, bi se vmes scistila z zelenjavno juhico in imam vprasanje ali je katera od vas ze hujsala po dieti z zelenjavno juho in ce si jo je katera sama kuhala, da ni kupila od ete?? Firbcna sem, ker pise v receptu,da das juho iz vrecke not, pa mi je tako hecno to, saj ima ja rezance ta juha in se ostale priboljske. Za odgovor se vam zahvaljujem :) lara Lars

lara  

član od: 8.11.2004

sporočila: 18

16. nov 2004 9:28

Lep sončen dan, Zelo ste pridne in prijetno je brati in kramljati s tako prisrčnimi in discipliniranimi ljudmi. Zelo prijetno je, ko od nekoga dobiš pohvalo in podporo. Jst se moram mal pohvalit, da mi bo lažje. Tako kot pri vsaki dieti se mi je tudi tokrat zgodilo, da sem v nedeljo padla v nezavest, ker mi je sladkor tako padel (očitno). Moram pa povedat, da še vseeno vztrajam in imam danes sadni dan, sem pa danes 16. dan. Zelo komaj čakam dne, da se bom dobro počutila. Res ne vem, kje delam napake, ampak res sem brezvoljna, brez energije, komaj se vlečem po svetu, nimam nobene koncentracije, a vseeno vztrajam. Saj je prav tako, a ne? Upam, da se bo stanje znormaliziralo in bom srečna, zadovoljna in polna energije, tako kot ve. Hvala za vašo podporo, zaradi vas še vedno vztrajam, sicer bi mogoče že obupala, ker me je včasih kar malo strah tega slabega počutja, ker si ne znam pomagat. Še več sončnih dni vam želim, tako in drugače lara

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

16. nov 2004 10:36

OJLA, pa sem spet tle. včeri nisem imela časa, danes bom pa le našla nekaj minutk. Res je prav prijetno kramljati takole in se podpirati. Tudi jaz imam sadni dan. in v nedeljo mi pride vodni dan. ker pa mi je nedelja tako neugodna za take podvige, sem se odločila, da ga prestavim za en termin prej, tako, da ga bom poskušala izvesti jutri. vsaj danes mislim tako. bom pa videla, kaj bo jutri.bo pa to moj drugi vodni dan. Prvi mesec so šle kilo hitro dol; kakšnih 7,5 kg, zdaj pa bolj malo 2-3kg. Vsega skupaj 10 kg. In v nedeljo je bilo končno pod 70 kg. Ampak zdej je pa spet 70. Ampak počutim se pa prima in tud cunje plešejo po meni. pozdravček in le še tako naprej, mucy

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. nov 2004 10:46

Maychi vidiš da nisva sami, še obstajajo takšne družine. Lars, sem že kuhala juho, vendar se ne spomnim, da bi dodoala kakšno juho, dodala sem govejo kocko za boljši okus. Lara, mogoče bi morala obiskat zdravnika, da ti pregleda kri, pritisk.... Da boš vedela čemu je posledica slabega počutje. Res je, da smo se skoraj vse na začetku bolj ali manj slabo počutile, pa še zdaj pride včasih kakšen tak dan. Samo mislim, ne spomnim se, da bi katera padla v nezavest. Saj veš najprej zdravje. Mislim, da je najbolje da narediš vse analize, da boš v naprej vedela na kaj pazit. Če imaš teko nizek sladkor, pazi da boš dovolj jedla in si vnos enakomerno razdeli čez dan. Ne bo kaj narobe, če zjutraj popiješ kisavo vodo z žličko meda. Jaz med jem vedno, "ko mi malo sladkor pade al pa preventivno, da mi ne bi". :) Pazi nase, kdo be če neboš sama! Zdaj pa brž v laboratorij...... LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

inchy  

član od: 3.8.2004

sporočila: 1

16. nov 2004 12:15

Živjo! Mene pa zanima kje bi jaz dobila to knjigo? Sem že pregledala vse trgovine pa je povsod razprodana ponatisa pa še ni bilo, v knjižnjici je pa rezervirana že za ne vem kolk vnaprej! Bi mi jo mogoče kdo od vas lahko priskrbel (za plačilo seveda) lp Inchy ines novak

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

16. nov 2004 12:49

Živjo, danes imam sadje, jutri pa bom na vodi, ki bi jo morala imeti že pred 8 dnevi. Še malo, pa bo diete konec! Le še 3 tedne imamo pred seboj! Kaj pa potem? Dieta je tako varna, točno veš, kaj boš danes jedel (v katerem okviru), kaj ješ dopoldne, kdaj bo sladica... Kaj pa potem? Upam, da me spet ne bo preveč odneslo. Upam, da mi uspe jutrišnja voda. Bistvena je ustrezna psihična priprava, ane. Kar ne da se mi... Sy

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

16. nov 2004 13:47

Zdravo. Kako ste kaj. A uživate v lepem sončnem vremenu? Upam, da niste vse v službi ali na predavanjih. Rožica, sem prav vesela, da vidim, da še družine hodijo skupaj na dopust, da nisva edini. Marina5, prav zavidam ti, da si bila na toplem soncu v kopalkah, ko smo se mi stiskali k radiatorjem... Tudi pri nas je tako, da zanimiva destinacija in "banka" pripomore, da gre cela družina na dopust skupaj. Imam pač takšno srečo, da naju z bratom starši še vedno "sponzorirajo" z dopustom (kot nagrada, za uspešno opravljeno šolsko leto/izpite) . Sy, verjamem v tebe, da ti bo uspel jutrišnji vodni dan. Če bo kakšna kriza, pa se usedi pred računalnik in napiši kaj na to strani in ti bomo stale ob strani. Ja kar prehitro bo konec teh treh mesecev. Kaj bo pa potem, bomo pa videli. Jaz bom verjetno še kar naprej kombinirala hrano (verjetno se bom držala tudi zaporedja dni), ker drugače kar prehitro pozabiš na ves trud, ki si ga vložil v to. Prehitro te lahko zanese in če smo se že tako dolgo trudile... Inchy, poizkusi v kakšni prodajalni časopisa, ki ni tako "oblegana" oz. ki ni v kakšnem trgovskem centru ali središču mesta. Boš imela več sreče. lahko pa tudi pokličeš na revijo Rina in jo naročiš. Drugače pa glede knjižice:jaz sem jo kupila vendar bi sedaj bolje premislila, ker ne vem če se splača dati toliko denarja. V njej so samo recepti za 90 dni, lahko jih pogledaš na strani, katero je napisala Rožica, ker so prepisani iz nje. Lp, maychi

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

16. nov 2004 15:14

OJ SY, torej bova jutri poskušali skupaj prebroditi dan. se bova vzpodbujali in se hvalili, kolk vode sva že popili in kako sva vztrajni. in kako naju zebe. in kolk si ti drugač shujšala v tem času? lp, mucy

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

16. nov 2004 16:53

Pozdravljene punce! Kako ste? Jaz sem dobro, danes je moj 2. dan in moram povedati, da se mi sploh ni težko držati, vrjamem v sebe in upam, da mi bo končno uspelo. Edino kar se mi dogaja je, da me malo glava boli, upam pa, da bo sčasoma bolje. Kam pa spada "kaša" al kako se reče knjižno??? V kateri dan? Zanima pa me, če ve po obroku spijete točno 3 dcl juhe kot piše? A to pol pomeni, da za večerjo pojeste pol kosila in pa jo spijete 1,5 dcl juhe? Kaj pa na OH dan ni juhe, ker nikjer nisem tega zasledila. Jaz jem zjutraj, ko grem od doma eno jabolko, pol pa na faksu čez kake 3-4 ure npr. banano. A lahko imam dopoldan malico ali mora biti popoldan? Vesela sem, da me spodbujate in mi stojite ob strani, hvala vam. Se že veselim vaših odgovorov! Pa veliko uspeha vam želim!!!! saby

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti