15. nov 2004 23:00
Čer, Se mi zdi, da se moram vsak večer pred spanjem "pofočkat" na našem forumu. Kako ste pridne punce!!! Čestitam vsem za izgubljene kile in 12 kg v 29 dneh, hej, to je več kot odlično. Bravo Kokos! Mici, ti pa res pridno telovadiš. Sama zdaj 15 dni nisem delala trebušnjakov, danes pa nadaljujem. Če bi ne bilo vas in tegale foruma, bi verjetno po dopustu nadaljevala s pojedinami, tako pa sem spet nazaj in vesela sem, da mi je danes nepričakovano uspel vodni dan. Lažje mi je bilo kot ob prvem vodnem dnevu. Malo so verjetno krive "zaloge", nisem bila tako lačna, pripomoglo pa je tudi to, da se sploh nisem pripravljala. Dramik, tudi sama imam probleme s prebavo in verjetno bo res tako kot pravijo punce, nimamo veliko za "odvajat". Predhodnice so že navedle vsa možna naravna odvajala in tudi sama sem vse preizkusila. Sčasoma se mi je uredila tudi prebava, čeprav ni tako kot pred dieto. Tudi sama sem opazila, da Donat doda vetrovom svoj vonj in pazim, da se ne spozabim kje v družbi hahahahaha. Maychi, bili smo v Egiptu in bilo je zelo lepo. Verjetno smo bili zadnjič skupaj na dopustu, saj ptički že zapuščajo gnezdo in tokrat je mladino pritegnila edino zanimiva destinacija in seveda "banka" (beri starši). Zdaj pa novim zmagam nasproti. Vsem želim veliko uspeha in vesela sem, da obstajate ve in tale forum, ki mi daje veliko moči! Lahko noč! Marina5