Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. nov 2004 12:20

hej Aisha! Mene pa zanima tisti seznam, vem da sem ga enkrat brala, pa sem ga že večkrat poizkusila najti , vendar brez uspeha. Mi lahko prosin pomagaš. Ta tvoj link, ki si ga podala mi ne deluje, a si prepričana da je pravi? Al pa je moj računalnik spet okužen! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

11. nov 2004 12:50

Mimogrede namesto vejice zadaj je pika, pa dela link, sem preverila. Pri nas je sneg in mraaaaazzzzzz. Moj najboljši prijatelj je termofor. LP mici_33

dramik  

član od: 9.11.2004

sporočila: 34

11. nov 2004 18:31

Lep pozdrav Jaz sem nova. Mislim...danes je moj 3 dan in sem full zadovoljna. S to dieto sem poskusila pred nekaj meseci, toda zaman. Zmanjkalo mi je motivacije. Zdaj imam podporo od moža in seveda VAS. Upam, da mi bo tokrat uspelo, saj imam super voljo. Seveda mi tudi zdravje že nagaja zaradi debelosti. Ja, najbrž ste že uganile, da moram kar precej shujšati, da bi dosegla željeno. Imam pa kar nekaj vprašanj s to zadevo. Ko imaš sadni dan - kolikokrat lahko ješ? Jaz več kot en sadež naenkrat enostavno ne morem pojest. Tudi zjutraj pojem samo en sadež. Ko je Škrobov dan, si lahko skuham kakšno jed za " na žlico "? Če ima kakšna kakšen dober recept, se priporočam. Vsem želim veliko veselja in užitkov. LP, Taja Taja

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

11. nov 2004 19:48

Pozdravljena Taja, veš meni se zdi, da prvi teden strogo po knjigi, nič odmikov, drugi teden že malo po svojih besedah, pol je pa skoz slabi, pa ni nujno, da je veliko hrane, samo malo se prenaješ. Sadje jaz osebno jem kakor je , res pa je da največ pojem mandarin- ene pol kile na dan. Če vem, da grem v hribe. pa pojem dve banani, da imam moč, ker drugače sem kmalu že zelo boga, sploh po kakšnem sadnem dnevu. Veš zdravje nam nagaja vsem moje je bilo najprej zaradi cigaret, pa so spomladi šle stran, sedaj je pa na vrsti hrana... Verjemi nihče ni popoln. Zadnjič mi je ena ženska malo močnejša, da nekaterim nepomaga popolnoma nič, če so suhe, ker so grde- al pa hudobne. Mogoče tolažba, a jaz gledam močnejše ženske, če malo shujšajo kako so vse lepe v obraz. Prav zanimivo, težko vidiš suho žensko s tako lepim obrazom. Sedaj sem že razmišljala, da mogoče je pa ne par kil plusa nadomestek liftinga- prebrala v neki reviji- pa vedno bolj verjamem v to- zgladi gube. Lepo se imejte, trudite se še naprej in me postajamo vsak dan lažje, ker smo se tako odločile. mici_33

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

11. nov 2004 22:14

Pozdravček. Dobrodošle vse novinke na forumu (nekatere tudi na dieti). Kako je super pogledati na ta forum, ker je toliko članov in vsak dan je nekaj strani več napisanega. Kar tako naprej, punce! Taja na sadni dan jej več odrokov in naj bo čim več različnega sadja (če je možno vsak obrok drugo sadje). Upoštevaj samo čakalno dobo med obroki. Na Š dan si lahko pripraviš tudi jedi "na žlico" če želiš. Trenutn nimam Rinine knjižice pri sebi (je posojena, verjetno novi članici ) v njej je kar nekaj vredu receptov. Uporabi malo domišljije in lahko si pripraviš odlične jedi iz krompirja (npr. krompirjev golaž) ali iz fižola. Drži se samo tega, kaj spada pod Š dan in uporabljaj nevtralna živila. Oz. pripravi si svojo najljubšo jed, vendar tokrat brez tiste "prepovedane" sestavine za ta dan. Malo improviziraj, pa bo (jaz skoraj nikoli ne kuham po kakšni kuharski knjigi ali receptih-samo če kaj prvič delam, da vidim kaj sploh potrebujem). Je pa res zelo pomembno, tudi pri dieti, da ješ takšne stvari, ki so ti všeč, drugače te lahko hitro mine volja, do hujšanja... Veliko uspeha pri kuhanju in hujšanju. Lep pozdrav, maychi

lara  

član od: 8.11.2004

sporočila: 18

12. nov 2004 8:48

Lepo pozdravljeni, Danes je moj 12. dan diete, se pravi tretji sadni dan. Včasih se mi kakšen dan zdi, da nimam čist nobene energije, da imam ful nizek pritisk, da bi kar zaspala. Vse pišete, da imate fuuuul energije. Sej kakšen dan jo imam tudi jaz. Ali je to odvisno od dneva (Š, OH, ...) ali je to začetna faza ali kaj drugega. Ali ima katera tudi takšne izkušnje ? Že vnaprej hvala za pomoč in podporo. Lep dan vam želim, lara

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

12. nov 2004 10:30

ojla, vse "sotrpinke", stare in nove. včeraj sem mela seminar, pa se nisem nič oglasila. je blo pa danes zjutraj prvo opravilo, kako ste se kaj razpisale. pošte je vedno več. in vzpodbud. prav prima. včeri sem mela OH dan in sem pojedla le en krof. danes pa sadje: jabolka, mandarine in kaki. je res bolje, da ješ mešano sadjevendar na obrok isto. drugač pa jaz tud mal grešim in to s kavo. moram si dodat kakšno kapljico mleka. kar bo pa bo. sladkorja pa ne dodajam. in pri alkoholu je tudi stop. saj ga drugač tud ne prav veliko. me pa še neki zanima. a se katera s kakšno kremo kaj maže? lp in le še tako naprej, mucy mucy

levinjčica  

član od: 8.11.2004

sporočila: 10

12. nov 2004 10:50

ŽIVJO,MUCY IN OSTALE! Najprej ti moram povedat mucy,da nisi edina ki grešiš s kavo.Tudi jaz, pa še celo malo mleka si dam noter.Ne morem si pomagat-če ne spijem zjutraj take kavice,sem celi dan adijo. Mimogrede,jaz imam danes Š dan in skuhala si bom riž z grahom in korenčkom. S kremo pri meni je tako:občasno,mogoče vsak drugi ali tretji dan se namažem in pomasiram z gelom proti celulitu cekropija gel od Afrodite.Se mi zdi ful fajn,pa pomaga. LP. levinjčica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. nov 2004 11:06

Živjo! Taja se strinjam z Maychi, uporabi domišlijo pri kuhi, te pa razumem kako težko je od začetka zato ti pošiljam link, kjer boš zagotovo našla kaj predlogov: http://med.over.net/phorum/read.php?f=93&i=12487& Če želiš pa ti pošljem še moj seznam, ki pa je skoraj enak le malo dopolnjen, kolikor se mi je ljubilo. Lahko mi javiš tvoj meil na zasebno sporočilo. Dodam lahko le to, da jaz v jedi na žlico na dajem podmeta ali prežganja, vse bolj temelji na večji količini čebule, ki v končni fazi malo zgosti. Moja najljubša jed pa je RIČET. Gledam pa tudi na to, da si obrok pripravim mamljivo in si postrežem kar se da privlačno, da v njem uživam. Mislim, da je tudi to pomembno. V začetku pa res mogoče najbolje, da skušaš slediti napotkom iz knjige, upoštevaj čas med obroki.... In seveda vprašaj, če je še kaj nejasnega. Lp, In veliko uspehov. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

12. nov 2004 11:25

Rožica, tudi jaz se ti zahvaljujem za tole stran z recepti. ponavadi sem jedla čiste enostavne zadeve, s temle si bom pa res popestrila jedilnik, ki bo zdaj precej bolj pester. lp, mucy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti