11. nov 2004 19:48
Pozdravljena Taja,
veš meni se zdi, da prvi teden strogo po knjigi, nič odmikov, drugi teden že malo po svojih besedah, pol je pa skoz slabi, pa ni nujno, da je veliko hrane, samo malo se prenaješ.
Sadje jaz osebno jem kakor je , res pa je da največ pojem mandarin- ene pol kile na dan. Če vem, da grem v hribe. pa pojem dve banani, da imam moč, ker drugače sem kmalu že zelo boga, sploh po kakšnem sadnem dnevu.
Veš zdravje nam nagaja vsem moje je bilo najprej zaradi cigaret, pa so spomladi šle stran, sedaj je pa na vrsti hrana... Verjemi nihče ni popoln.
Zadnjič mi je ena ženska malo močnejša, da nekaterim nepomaga popolnoma nič, če so suhe, ker so grde- al pa hudobne. Mogoče tolažba, a jaz gledam močnejše ženske, če malo shujšajo kako so vse lepe v obraz. Prav zanimivo, težko vidiš suho žensko s tako lepim obrazom. Sedaj sem že razmišljala, da mogoče je pa ne par kil plusa nadomestek liftinga- prebrala v neki reviji- pa vedno bolj verjamem v to- zgladi gube.
Lepo se imejte, trudite se še naprej in me postajamo vsak dan lažje, ker smo se tako odločile.
mici_33