Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

10. nov 2004 22:02

Hey,... 2303 jaz mam tut danes tretji dan... bova se lahko skupaj veselili 5 februarja :) Jaz mam že vse preračunano in upam, da me ne bo kej presenetilo... sej ko enkrat dobr začneš gre. Sej je povsod tako. Samo v navado ti mora pridet. No to sem hotela povedat, drugače pa sem imela danes čokoladni dan... mmmm. Jutri pa sadje. Padec na realna tla :) Lepo se imejte, Amelie

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

10. nov 2004 22:15

Pr nas pa ni nič snega Pozdravčki prav vsem! Sy

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

10. nov 2004 22:20

Dober večer! Ja, punce kok se ve razpišete čez dan. Jaz vas zvečer res komaj dohajam. Saj je prav tako, spodbujat se moramo in izmenjavat izkušnje. 2303 nisi edina na forumu zvečer kot vidiš. Jaz sem vedno zvečer, ker čez dan nimam niti pod razno časa. Beri majhen otrok v hiši. Sadnega dne pa se nič bat ker sploh ni težko. Maychi in Rožica čestitke za uspešno prebroden vodni dan. In hvala, Rožica, za spodbudo nam, ki nas vodni dan čaka prav kmalu. A je katera tu, ki ga ima v ponedeljek, 15.11.? Punce mene ful zanima, če katea ve kakšne začimbe pašejo v kakšno jed? Pravijo, da začimbe naredijo okus, jaz pa ne vem veliko o njih. HELP MI, PLEASE!!!!!! Punce, js kr ne morem verjet kolk energije imam odkar se grem to dieto. Pa nč nism zaspana. Pred polnočjo skor nikol ne grem v postlo. Če pa že grem, pa dolg ne morem zaspat. Zdej pa ne vem al naj bom vesela al žalostna da je tko?! Ena je spraševala za alkohol pri tej dieti. Alkohol je strogo prepovedan! Seveda pa je odvisno od vsake posebej kako se bo odločila. Alkohol namreč zavira hujšanje. Tiste, ki nimate namena veliko shujšat, verjetno za vas ne bo taka ovira. Jaz si ga pa tud povohat ne upam. Sicer ga pa že prej nisem veliko. Le včasih kakega Rolerja. Me veseli, da nisem edina tu, ki ima toooooliko kg preveč. Muci in tatjanakor - se bomo bodrile, a ne? In seveda vztrajale do konca. Seveda nam bo ratal kar smo si zastavle!!! Imam še eno vprašanje: a uporablja katera mikrovalovno pečico? Jaz jo imam že nekaj časa pa še nisem vse sprobala in me marsikaj zanima. Sploh kako se kaj stvari oz. meso peče in seveda zapeče. Mi lahko katera kaj pove? Imam pa digitalno pečico od LG-ja z žarom, kombinirano. Pa naj bo dovol. Nočko vsem skupaj kokos

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

11. nov 2004 2:04

Ojla! Amelie, upam, da nama res uspe. Bova vidli, kako bo jutri, pa se bova skupaj spodbujali. Me veseli, da nisem sama. Kokos, vidiš, jaz sem še zmeraj tu!! Jaz pa mam službo tako, da čez dan ni časa, zato me malo skrbi moja dieta. Kosila nimam časa jest, ko pa je večerja, sem pa tako lačna, da bi vola pojedla. No, zdaj pa grem tudi jaz ajat. Nočko vsem sotrpinkam! Meli

lara  

član od: 8.11.2004

sporočila: 18

11. nov 2004 9:08

Dober dan ! Sigurno je za vse dober, ker že misel da naredimo nekaj zase je pohvalno in čudovito. Jaz imam danes 11. dan in me zanima, če ima še katera enajsti dan. Zakaj? Da se psihično pripravimo na vodni dan. Da bom vedela, da nisem sama. Je to egoistično a ne? Res ste čudovite. Tudi jaz se že počutim bolj polna energije, mogoče je bil moj sadni dan tako naporen in brez energije tudi zato, ker sem čez dva dni dobila mentruacijo. Drugače pa toliko volje še nisem imela nikoli, ampak na skoraj vseh področjih svojega življenja. Razen telovadbo oziroma gibanje še moram vključiti. Lep dan še naprej DAJ VSAKEMU DNEVU PRILOŽNOST, DA BO NAJLEPŠI V TVOJEM ŽIVLJENJU. ŽIVI SVOJE SANJE, NE SANJATI SVOJEGA ŽIVLJENJA. papa lara

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

11. nov 2004 9:35

Hojla vsem! Že dolgo se nisem oglasila. Sedaj pa vas moram spet malo pozdravit. Vmes sem zaradi zdravstvenih težav prekinila dieto, pa sem sedaj spet z vami. Sicer sem začela znova, ker je bil premor le prevelik. Kokos, še ena taka z veliko kilami preveč je tukaj, pa še na isti dan sem znova začela. Bova ena drugo bodrile. Samo da mi še zdravje služi. Meli tebi pa hvala za vaje. Sem jih že sinoči sprobala. So kar zahtevne, ampak se moraš na začetku malo nazaj držat, pa počasi povečevat količino vaj, če nimaš kondicije. Glede "musklfibra" sem pa že dalj časa nazaj dobila nasvet, da se po vsakem večjem naporu (dolga hoja, telovadba) stuširaš s čim toplejšo vodo. Sem probala, pa res pomaga. Danes sem na sadju, pa še lunca je danes (začne se ob 15.28 uri). Lep dan!

levinjčica  

član od: 8.11.2004

sporočila: 10

11. nov 2004 9:43

Halo! Tako kot mnoge druge pišete o počutju, moram tudi jaz priznati, da se tudi sama, odkar sem spremenila način prehranjevanja, počutim polna energije!!Še sploh vidim to popoldan, ko naj bi bila utrujena po učenju.Namreč,tista utrujenost,ki sem jo občutila prej, je kar nekako izpuhtela.Izgleda da tak način prehranjevanja res koristi na vseh področjih. Danes imam B dan in za kosilo si bom privoščila mesek,zraven pa kislo zelje!MMM,se že kar veselim,saj je kislo zelje moja najljubša vrsta zelenjave! No,se še oglasim kaj,pa lep pozdrav iz malenkost zasnežene koroške! čao. levinjčica

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

11. nov 2004 9:50

JOOJ komaj vse prebrala, ste se pa razpisale.Pozdrav vsem novim, saj bo šlo, ne se ustrašit. Jaz prvi teden sploh nisem nič napisala, ker sama sebi nisem verjela, da se lahko držim diete. No pa kot bi mignil sem danes že 22 dan na dieti. Se mi zdi da imam kar naprej sadni dan, samo okol se obrnem, pa so štirje dnevi mimo. No sem obljubila da napišem kako in kaj, v zadnjem tednu je bila slaba kila minus in temu primerni minus 1 cm, vse skupaj pa sem sedaj na -6, kar je pa čudovito. Glede pregleda sem si sama izmerila pritisk- je ok, pa upam, da bo šel dol, ker je že tako nizek, pol še sladkor in holesterol- pa sta bila že pred dieto čisto na dnu- povem še po dieti. Pulz pa spremljam vsak dan, pa vam povem da mi je iz orbitreka in diete prešel za najmanj 10 pulzov dol- iz 70 na 60. Jutranji je pa že 50!!! Se pozna očitno. Tablete sem na začetku diete jedla Metabolan, ker se mi zdi če je hudo, da ga pojem, kar pomeni, da če imam zjutraj lačno krizo ga vzamem in potem cel dan ne več. Realno ga vzamem enkrat tedensko- po navodilu je vsak dan 3krat- a tako se ne bi rada navadila nanj. Pijem pa zjutraj Fermatee za hujšanje- eno vrečko namesto zelenega čaja, potem čez dan pa še en zeleni čaj. Nekje sem zasledila da zelenega čaja po mili volji, a moram opozoriti, če uporabljate pravega velja isto kot za kavo- ker je zelo močan. Vrečke iz trgovine, pa mislim da niso ravno za dol past. AH JA še glede zaželjene izgube kilogramov, da bi bilo po izračunu glede na obseg zapestja je minus20 kg, tako da ni samo kozmetično hujšanje, ne se bat.Veliko nas je takih, ki nosimo veliko preveč s sabo. Sama tudi nisem upala povedati koliko v resnici tehtam, pa sem se sedaj sprijaznila in povem vsakemu pošteno. Pol me pa debelo gledajo, zadnjič sem dvema rekla in oba sta me prepričevala, da imam sigurno 10 kg manj, kot sem rekla, ko da bi blo tako fino, če maš več kg. No še vedno se mi pa ni prikazala 7* na moji vagi. Počasi se ji približujem, mogoče pa naslednji teden... VERJEMITE VASE, PA LEP DAN mici_33

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. nov 2004 10:44

Pozdrav Lisička ! Lepo, da si spet z nami, smo se spraševale kaj je s tabo, ko je kar na enkrat vse utihnilo. A se ti tudi držiš lune? Mici čestitam za izgubo, je pa kar res kar vse pravimo, da se po določenem času navadiš na tak način in vse postane rutina, zato vse, ki ste še na začetku, vstrajajte, se izplača. Jaz se počutim super, vsa okolica je pričela opažat, da me je manj. Najbolj vesela pa sem, ker moj dragi iz dneva v dan opaža, da me nikjer ni, pravi, da me sploh ni navajen tako "drobčkene". Včeraj zvečer pa je prvič opazil moja rebra, ki jih zdaj tu pa tam lahko opazim, občutek je super, to mi da veliko ponovnega zagona in rast samozavesti, ko okolica prične gledat nate drugače, mogoče kot na "suhca". Je nekakšna potrditev, ki mi je potrebna, da sem na pravi poti. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

11. nov 2004 11:09

lep dan! lara tudi jaz imam danes 11. dan, tako, da lahko umirava skupaj na vodni dan :D. nič, če boste že vse probavale to hudičevo luno, jo bom pa še jaz. samo danes mam oh dan, pomeni, da od 15:28 naprej ne bom nič jedla, jutri pa sadni dan ko cel dan nič pametnega ne poješ?! ajaja ne vem kako bo to :D. no, če bo šlo bo šlo, če pa ne pa tudi ok!! lune še itak nisem nikol zdržala :D. se vam javim jutri, če bom preživela. rožica: nič ni blo zamere, hej, nisem taka!! ;) čestitam pa za vse kar si že dosegla! kar se pa tiče nevtralnih živil, pa je lepo napisan seznam jamieo-ja, ki je objavljen tudi na eni nemški strani www.trennkost.at, in mislim, da bodo določene stvari kr držale. sploh če gledamo na to, da so jih sestavili strokovnjaki, ki se že precej dalj časa ukvarjajo s prehrano po metodi ločevanja kot pa obstaja 3MD. edino kar oni ne ločujejo je še naknadno oh in š, recimo pri njih spada krompir pod oh, 3MD pa je to še malo razdelala. poznam eno, ki se je samo tega držala, pa nobenih dnevov in mesecev in sadnih dnevov, pa je zelo lepo shujšala. tako, da mislim, da je tudi nekaj na tem. Tjaša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti