10. nov 2004 8:36
Spoštovane sotrpinke in sotrpini ! Javljam se prvič, čeprav sem prebrala že skoraj vse strani foruma in iskala odgovore na svoja vprašanja. Danes je moj 10. dan in sem zelo ponosna nase, ker sem tako pridna in se držim te diete. Moje dosedanje izkušnje so take, da se vsake diete zelo ustrašim, ker sem se včasih kar dosti igrala s tem in sem nekoč padla v nezavest in si z dieto porušila ravnotežje v organizmu. Zato sem vsako dieto prebrala in se je ustrašila. Kile pa so se pridno nalagale, še bolj pospešeno pa, ko sem pred tremi leti nehala kaditi. Dolgo časa sem prebirala forume in preučevala dieto, predno sem se prepričala, da je ta dieta zdrava, da ne bom zbolela in da bom shujšala. Moram vam povedat, da sem vam zelo hvaležna, ker se brez vas in vaših izkušenj ne bi tako z zaupanjem lotila tega novega načina prehranjevanja. Je pa res, da se počutim brez energije, zebe me, bolijo me ledvica, a to je verjetno reakcija na nov način prehranjevanja. Pa še nekaj; nisem še pričela z gibanjem, kaj mi svetujete? Nisem ljubitelj fitnesa in podobnih zadev, mogoče kakšne vaje doma, sprehodi ? To zadošča? Toliko zaenkrat in hvala vsem in pa iskrene čestitke za vaše dosedanje uspehe in še za nadaljnje uspehe vam želim. Lep pozdrav Nataša lara