Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

9. nov 2004 16:40

Dobra ste, držte se, ja to je pa res škoda, ko si cel dan pri stvari, pa si zvečer pokvariš.Meni pomaga gibanje- mi gre hrana ven iz glave, ne vem pa koliko bom pri moči na vodni dan. Moram še pogledat na kateri dan pride- bom pa ležala. Mene trenutno najbolj zdeluje mraz. Na sadni dan se kar rukam. Danes sem šla v Bohinj dopoldan- je tako naletaval sneg- pravljično lepo. mici_33

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

9. nov 2004 19:22

rožica nisem mislila sebe gled vodnega dneva. glede na to, da sem se večkrat postila, ampak res je pa da nikoli samo z vodo. lune mi pa nikol ni ratal. to pa verjetno samo zato, ker je nikoli nisem poizkusila tako, da bi bila od jutra do večera. začela se je ponavadi nekje sredi dneva, ko si še lahko kaj pojedel. če pa že NEKAJ poješ pol pa ne smeš nič več...težji so mi npr. sadni dnevi, kot pa dnevi, ko sem bla na postu. lep dan!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. nov 2004 19:44

Saj tudi jaz nisem imela v mislih tebe. Si samo vprašala za mnenja drugih in jaz sem ti podala mojega. Sem pa tebe in vse ostale skušala nagovoriti, da je vredno poizkusiti prej, da se odločite, da vodnega dneva ne boste izvedle. Saj na vodni dan lahko uživaš tudi čaje, bistre juhe, limonado,... in ne samo vodo. Mislim, da ne bi smela imeti težav, glede na to, da že imaš izkušnje z postenjem. Vsekakor je vredno poizkusiti. Pa brez zamere, jaz v mojem sporočilu ne vidim nič zlonamernega, če tebi zgleda tako se iskreno opravičujem! Res je, da sem na začetku nagovorila tebe, vendar sem spodaj navedla le moje mnenje, ki se nanaša predvsem name. Lep večer še naprej! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

9. nov 2004 20:53

Lp, pa sem zopet tu... danes bom bolj kratka. Dan je uspel in res je dober občutek ko se zvečer uležeš v posteljo in ugotoviš, da se sploh nisi pregrešil in da si danes zmagal. Pa še nekaj je zanimivo. Ta dieta mi da velik energije. Glede na količino hrene ki jo pojem precej nenevadno... Kosilo je bilo odlično. Pire krompir z gobovo omako. Sem namreč velika ljubiteljica gobovih jedi. In še hvala bogu, da so nevtralno živilo (?) Jutri bo gobova juha in... čokoladica. Komaj čakam. Pa sej je kr hitro 4 dni mimo... Ja, en problem mam. No pravzaprav ni problem. Odločila sem se da spijem na dan dva litra vode. Vse lepo in prav, ampak počutim se tako ˝polno˝ :) Če ma katera kakšen nasvet... Lp, Amelie

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

9. nov 2004 21:43

Dober večer! Končno imam spet čas, da se vam malo pridružim. Joj, koliko ste se spet razpisale. Najprej porabim pol ure, da vse to preberem. "Tanove" lep pozdrav in takoj nasvet: NE OBUPAT!!! Če ste se enkrat odločile, vztrajajte do konca in mislim, da boste oz. bomo po treh mesecih lahko res ponosne nase. Sej mam tud js kak dan ful krizo, a se premagam. Je pa grozn težko gledat, ko se drugi tako mastijo, da si zraven potihem želiš da bi bil lahko med njimi. Js sm mela en dan tako krizo in to zvečer(!!!), da mi je šlo kr na jok. Sama seb sm se smilila in se "spraševala" zakaj moram bit ravn js tista uboga reva, ki se že cel živleje bojuje s kilami,... Ampak tok me pa vseen drži, da nočem prekint. Sej u bistvi lahk skor vse ješ, a js bi ponavadi ravn tist kar ni tisti dan na vrsti. Ja punce zdej pa res ne vem al me res vse čist ignorirate al kaj? Že dvakrat sm vprašala pa nč in zdej tretjič sprašujem: A JE ŠLA KATERA PRED ALI MED DIETO K ZDRAVNIKU, DA JI JE ZMERIL PRITISK IN POSLAL V LABORATORIJ? Upam, da bo katera tokrat odgovorila!!! Še nekaj me zanima: ali je tu še kakšna "uboga reva" kot jaz, ki bi rada zgubila (ne samo med to dieto ampak nasploh) vsaj 30 kg? Prosim, naj se javi, da vidim, če je še katera tak bošček kot jaz. Sej, drgač sm pa do sedaj kr zadovoljna z izgubo teže in komaj čakam 1. vodni dan ( v ponedeljek, 15.11.) da se še zmerim, ker na vagi pa itak vsak dan stojim. Sm zadnjič zgubila en prstan. Najprej sm bla ful žalostna, a še v istem hipu pa vesela sej to je znak, da hujšam. Imela sem pa velik sreče obenem, ker se je to zgodil doma in ga je moj fant kasneje našel. Dons sm se pa kr razpisala, a ne? Pa naj bo dovolj za danes. Dobr se mejte, pa bolj stran od hrane glejte!!! kokos

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

9. nov 2004 21:58

Zivjo, prisla sem pod 70 kg!!! Nisem cisto sigurna, ali mi je to uspelo ze tud enkrat poleti... a sem spet tu! Juhuhu! Odlocila sem se, da bom speljala kar cele 3 mesece (pred dieto sem mislila le na 2), ker sem ze v toku in skoraj nima smisla prekiniti (pa "premalo" sem shujsala do zdaj ). Bom pa tudi tokrat prestavila vodni dan in ga torej nisem imela danes, ampak ga bom imela cez en teden. To pa zato, ker bomo sli cez vikend na obisk in ciljam, da bo to ravno na tisti dan, ko bom imela oh (da me ne bodo spet kaj zbadali). Drugace sem dobro, le malce utrujena zaradi faksa in poti. Tudi mene zanima moje stanje krvi in pritiska, ker nisem bila na taksnih testiranjih ze od nosecnosti dalje, tj. 3 leta. Ne bi bilo slabo prekontrolirat. Drzite se naprej, jaz vztrajam! Sy mimogrede: jaz sem vodni dan v "spomladanski dieti" 2x speljala tako, da sem drzala kolikor dolgo se je dalo, potem pa sem spila kaksna pol litra 100% sadnega soka. Pa spet ponavljam: zeleni caj zapira lakoto in je zelo zazelen pri nicelni dieti. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 09. nov 2004 22:01:03

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

9. nov 2004 22:36

Živijo Jaz sem približno 2 in pol meseca po dieti. Pritiska si nisem dala meriti ampak sem občutila, da imam nižjega. Kri pa mi je zdravnica pregledala (običajne zadeve ob priliki vnetega mehurja) pred dvemi tedni- je vse Bp. Mislim, da bom šla še en krog. Sploh ne morem "normalno" jest in živet, sem ves čas v paniki, da se bom eno jutro zbudila spet debela. Zdaj sem obsojena na večno tlako, kaj in koliko jesti. V petek ob 15 ih in 28 se začne prazna luna, pravijo da je tabol za "lunino hujšanje" . Bom dieto začela kar z vodnim dnevom. Sy čestitam! JOKL

druzabna  

član od: 5.11.2004

sporočila: 2

10. nov 2004 3:36

Lepo pozdravljene vse skupaj! Pisem prvic in predvsem se javljam zato, da cestitam vsem, ki ste zbrale dovolj volje in poguma, da ste se odlocile za dieto in jo tudi bolj ali manj uspesno izvajate! Tudi sama imam "tezavice" s prehranjevanjem. Nobene diete se mi ni tezko drzati (izvedla sem celo 21 dnevni post s sadnimi sokovi) ampak, ko nimam vec "pravil" za hrano zacnem basati vase vse kar mi pride pod roke! No, in sedaj iscem resitev za to..., da si popravim psihicen odnos do hrane;)... No, ker imam kar nekaj izkusenj s taksnimi in drugacnimi dietami bi rada delila svoje izkusnje z vami. Npr. nekje (ne vem vec niti kje sem to "pobrala") sem zvedela, da ledvice ne morejo "obdelati" vec kot 2 oz 3 dcl vode v 15 minutah (odvecna tekocina gre direktno v mehur- oz nekaj podobnega);) zato naj bi vodo (tekocine) konzumirali po pozirkih. Sama imam vedno pri sebi plastenko z vodo:)! Pa komentar za vodni dan... ce ze ne morete preziveti dneva z vodo pa poskusite s sveze stisnjenim sokom. Obvezno mora biti razrecen z vodo (1/3 stisnjenega soka in 2/3 vode) in obvezno popit po pozirkih. Druga stvar pa je telovadba s katero imam pa res zelo veliko izkusenj saj sem vec kot desetletje trenirala eno borilno vescino. Pri telovadbi moramo paziti, da imamo misice telesa uravnotezene. To pomeni, da npr. ce delamo trebusnjake moramo potem tudi obvezno narediti vaje za hrbtne misice! Hrbtne misice so - zaradi prsi - zelo pomembne za zenske. Tako, da, ko delamo trebusnjake se obvezno obrnemo se kontra in z dvigi jacamo hrbtne misice! Ti dve vaji se dobro dopolnjujeta v serijah. Poskusite;) No, zdaj sem pa ze malo "zabluzila":)... upam, da ste bile mojega mail-a vesele. Se enkrat VSE CESTITKE VSEM in le tako naprej! Drzim pesti za vse vas!!!! lep pozdrav, marjana

druzabna  

član od: 5.11.2004

sporočila: 2

10. nov 2004 3:37

Pa se nekaj, zasledila sem nekje na postih, da imate nekaksen CD za vaje Pilates. Zelo si jih zelim! Zato prosim... ce bi mi lahko sporocil kdo kako do njih. druzabna

lana  

član od: 28.12.2003

sporočila: 33

10. nov 2004 6:20

Tudi jaz si želim CD s temi vajami . Enkrat sem se žee javla pa me nobena ne šmirgla . Lepo bi prosla, da mi poveste kje bi jih lahko dobila anita tepeš

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti