9. nov 2004 21:43
Dober večer!
Končno imam spet čas, da se vam malo pridružim. Joj, koliko ste se spet razpisale. Najprej porabim pol ure, da vse to preberem.
"Tanove" lep pozdrav in takoj nasvet: NE OBUPAT!!! Če ste se enkrat odločile, vztrajajte do konca in mislim, da boste oz. bomo po treh mesecih lahko res ponosne nase.
Sej mam tud js kak dan ful krizo, a se premagam. Je pa grozn težko gledat, ko se drugi tako mastijo, da si zraven potihem želiš da bi bil lahko med njimi.
Js sm mela en dan tako krizo in to zvečer(!!!), da mi je šlo kr na jok. Sama seb sm se smilila in se "spraševala" zakaj moram bit ravn js tista uboga reva, ki se že cel živleje bojuje s kilami,... Ampak tok me pa vseen drži, da nočem prekint. Sej u bistvi lahk skor vse ješ, a js bi ponavadi ravn tist kar ni tisti dan na vrsti.
Ja punce zdej pa res ne vem al me res vse čist ignorirate al kaj? Že dvakrat sm vprašala pa nč in zdej tretjič sprašujem: A JE ŠLA KATERA PRED ALI MED DIETO K ZDRAVNIKU, DA JI JE ZMERIL PRITISK IN POSLAL V LABORATORIJ? Upam, da bo katera tokrat odgovorila!!!
Še nekaj me zanima: ali je tu še kakšna "uboga reva" kot jaz, ki bi rada zgubila (ne samo med to dieto ampak nasploh) vsaj 30 kg? Prosim, naj se javi, da vidim, če je še katera tak bošček kot jaz.
Sej, drgač sm pa do sedaj kr zadovoljna z izgubo teže in komaj čakam 1. vodni dan ( v ponedeljek, 15.11.) da se še zmerim, ker na vagi pa itak vsak dan stojim. Sm zadnjič zgubila en prstan. Najprej sm bla ful žalostna, a še v istem hipu pa vesela sej to je znak, da hujšam. Imela sem pa velik sreče obenem, ker se je to zgodil doma in ga je moj fant kasneje našel.
Dons sm se pa kr razpisala, a ne? Pa naj bo dovolj za danes.
Dobr se mejte, pa bolj stran od hrane glejte!!!
kokos