22. okt 2004 13:49
Marina hvala za sprejem. Ja saj kar gre, ker itak največ pojem, če lahko malo nabiram, pikico sira, pa kakšna salamca, pa mal tega kruhka... kar pa tukaj ne gre in tako jem skoraj nič- en krompir, malo repe..... malo . Ben imaš prav, tako kot cigareti zaživijo v glavi in gredo potem v realizacijo isti je postopek prehranjevanja.. najprej premisliš, potem prebereš vse kar dosežeš in potem nek večer sedeš in rečeš, sedaj je pa res dovolj in začneš. Jaz sem se vrgla not upam še da bom plavala 90 dni- namen imam voljo tudi, malo mi pa meditacija pomaga. Imam pa nekaj težav s tem, da imam že pri tej svoji teži zelo nizek krvni sladkor, pritisk in holesterol. Tako da ne vem, če bi ravno popolnoma opustila sladkor, ker imam potem težave z vrtenjem in slabostjo, kaj menite vi? Ima kdo podobne težave?? Ker ko vas berem vidim, da se pritisk znižuje, moj je pa na 100/60. v težjih trenutkih tudi ob pod sto. Ideja??? Ja želela sem vam še povedat, da sama zjutraj pojem še eno dozo vitaminov, kar pomeni en ABC plus in še malo magnezija ion kalcija v dodatku, ker to že normalno jem parkrat na teden, sedaj ob hujšanju pa redno vsak dan. UPS da ne pozabim po dveh dneh priprav- ne prav resnega držanja ločevanja in po enem dvevu resnega držanja prvega dne imam manj 1.5 kg. Saj vem da je voda, a človek kar voljo dobi. Poročam dalje. mici_33