Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

lars  

član od: 7.4.2004

sporočila: 55

20. okt 2004 8:08

Jutro vsem novim in starim, sy super, ni panike če je šlo manj kilic dol, jih e ne rabiš več toliko spravit stran kot v prejšnjem hujšanju. Najprej pa vsekakor zdravje!! Barbolinka čestitam za telovadbo, mene kar še nič ni prignalo do tja, moram priznat, da dokler lahko raje izrabim hojo v naravi, te zadušene telovadnice me ne privlačijo, pa še slabo mi ratuje tam od slabega zraka. Škrob je fajn: naredi si ričet, ga zmzni če ga bo preveč, pa potem drugič še jej, če ga maš rada. Včasih si naredim kar samo riž in solato, drugič zelenjavno rižoto, ali pa riževo solato,mmmmm.Lahko ješ fižolček, prebranac, krompirček,...Veliko idej. Še vedno pa ne vem kam dati kus kus??????? Če tako pregledaš koliko je idej za en dan, pa če je 10 idej, je to že za polovico diete, to sem zdejle pomislila, tako da sploh ne semmo biti panične kaj jesti. rožica, mislim da kostanj zapira, ampak lahko pa narediš štosek, kot pravi maychi, da zjutraj pije, lahko takoj po kostanjih popiješ donat in bo zjutri vse ok. Jst spijem kar nekaj donata. Lars

blažka  

član od: 19.7.2004

sporočila: 24

20. okt 2004 9:10

Pozdrav ! Uživam, ko berem vaše tekste. Čestitam tistim, ki jim gredo kg tako hitro dol. Jaz imam danes 12 dan, pa se lahko pohvalim le za 1 kg manj. Verjetno preveč grešim. Dopoldan normalno zdržim s sadjem, kosilo imam res šele okrog 15.30 in je do večerje ob 20.00 prekratek čas. Večerji se kar odrečem, če se le da. Ker ne vidim pravega uspeha, zgubljam voljo!!! V pomladanskih mesecih sem s to dieto v 1,5 mes., kolikor sem zdržala zgubila 4-5 kg. Če mi bo to uspelo tudi zdaj (v kar pa dvomim), bom presrečna. Jeseni je težje hujšati, kot spomladi. Lp, A

neznan uporabnik

20. okt 2004 9:49

Blažka, saj ni takoj za obupat, v 12 dneh 1 kila, to je na mesec 2,5 kg, po treh mesecih pa skoraj 10 kg, če pa še malo pomigaš... Če pa nehaš, sama veš, bo šlo v prednovoletnem času ravno toliko gor! Boš imela pomladi, ko ti gre hujšanje bolje od rok, manj za izgubit, pa čeprav le nekaj kil Tjana

lars  

član od: 7.4.2004

sporočila: 55

20. okt 2004 9:57

Blažka, ne obupaj, ne vem koliko imaš odvečnih kilogramov, ampak mogoče maš manj maščobne mase, pa ne hujšaš toliko. Tisti ki imajo res ogromno kil, bodo po tej dieti izgubili 25 kil, ostali manj, vsekakor. Tudi meni ni šlo ne vem kaj kilic dol, ampak vseeno čutim pa da grejo. Nikakor se ni za obremenjevat koliko gre, včasih ne gre nekaj dni nič dol, potem pa s turbo hitrostjo več kil :) Drži se, in ne obupaj :) Lars

malamisha  

član od: 16.9.2004

20. okt 2004 10:58

Barbolinka, ker sva iz istega konca Slovenije, me zanima, kam si začela hoditi na telovadbo? lp malamisha

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

20. okt 2004 11:00

malamisha, si že kdaj slišala za center Linea Snella - center za oblikovanje telesa, na Smrekarjevi 1 v Celju? Barbolinka

malamisha  

član od: 16.9.2004

20. okt 2004 11:21

Slišala, slišala! Pa tudi za stroške, ki pridejo zraven... Kaj nisi na 3 MD dieti? Kilogramčki kar letijo dol... Zdi se mi malo preveč, da bi telo obremenila z dieto in še z Linea Snello. Občudujem tvojo voljo!!! malamisha

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

20. okt 2004 11:34

Malamisha, ja sem na 3 MD dieti, ampak poleg diete telo še potrebuje telovadbo, ker pa se veliko ne gibam (pisarniško delo), sem začela hodit v Linea Snello, res so pa tudi stroški. Enkrat na leto pa imajo ful popust na terapijo - 50%. Pa tudi hujšam pod nadzorom, ker vedno ko pridem tja se prvo tehtam in nato grem telovadit. Zato ni priporočljivo grešit. Enkrat mi je že uspelo in tudi tokrat mi bo! Samo ko bom končala, se moram disciplinirat, da ne bom spet dobila kilograme nazaj! Lep pozdrav! Barbolinka

blažka  

član od: 19.7.2004

20. okt 2004 13:05

Hvala za vzpodbudne besede dekleta. Moj cilj je le 4-5 kg, ker sem visoka, kot sem že omenila in imam le toliko preveč. Lp,A

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

20. okt 2004 18:05

Zdravo! Blažka, če je tvoj cilj le 4-5 kg, potem se ti sploh ni potrebno obremenjevati, da si šla dol "samo" 1 kg. Pomisli, da si že skoraj na polovici zastavljenega cilja. Da ti povem, tudi meni gre zelooo počasi dol (če se sploh teža premakne za kako deko dol), ampak to je povezano s tem, koliko kg imaš preveč. Več kot jih je preveč, hitreje jih boš izgubljala, če ti pa do željenega cilja manjka samo nekaj kg, bo pa to šlo počasi! Pa saj sama veš, kako je to. Lars, glede kus kusa. Tudi sama sem že razmišljela o tem, mislim pa da spada pod OH. V Rinini knjižici piše, da v ta dan spadajo ajda, ječmen, proso in druga žita. Glede na to, da je kus kus pšenični zdrob, verjetno spada sem. Upam, da se ne motim. Rožica, a si že rešila svoje težave zaradi kostanja? Lp, maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti