20. okt 2004 8:08
Jutro vsem novim in starim, sy super, ni panike če je šlo manj kilic dol, jih e ne rabiš več toliko spravit stran kot v prejšnjem hujšanju. Najprej pa vsekakor zdravje!! Barbolinka čestitam za telovadbo, mene kar še nič ni prignalo do tja, moram priznat, da dokler lahko raje izrabim hojo v naravi, te zadušene telovadnice me ne privlačijo, pa še slabo mi ratuje tam od slabega zraka. Škrob je fajn: naredi si ričet, ga zmzni če ga bo preveč, pa potem drugič še jej, če ga maš rada. Včasih si naredim kar samo riž in solato, drugič zelenjavno rižoto, ali pa riževo solato,mmmmm.Lahko ješ fižolček, prebranac, krompirček,...Veliko idej. Še vedno pa ne vem kam dati kus kus??????? Če tako pregledaš koliko je idej za en dan, pa če je 10 idej, je to že za polovico diete, to sem zdejle pomislila, tako da sploh ne semmo biti panične kaj jesti. rožica, mislim da kostanj zapira, ampak lahko pa narediš štosek, kot pravi maychi, da zjutraj pije, lahko takoj po kostanjih popiješ donat in bo zjutri vse ok. Jst spijem kar nekaj donata. Lars