19. okt 2004 22:51
Pozdravljene vse stare in nove "lakotnice" :o)
Prav vesela sem, da nas je toliko, ki imamo isti cilj. Prijazno prigovarjanje, razumevanje ob storjenih prekrških in vzpodbujanje, me vedno znova pritegne na tem forumu. Vse razumemo kako težko zna biti odrekanje hrani ko pa je tako luštno jesti in predvsem grizljati. Ampak uspehi so vidni in to je tisto kar poplača ves trud.
Tudi sama sem preživela še en sadni dan in jutri je moj najljubši jedilnik: MESO!!! Ha, privoščila si ga bom in sicer bomo doma imeli kuhano govedino. Izredno rada na kuhano meso namažem malo senfa in seveda solata za zraven. Za ostale lačne pa bo še krompir in zelenjava, ki se bo verjetno znašla tudi na mojem krožniku. Juhe pa nikakor ne morem piti. Verjetno zato, ker že tako nisem ljubitelj juhe.
Sančo, sama si brez slabe vesti privoščim za malico kakšno jabolko. Včasih je to dopoldne, včasih pa popoldne. Vesela sem, da zmorem toliko moči, da ne pojem česa drugega. Prav rada bi obdržala to navado.
Glede pregreh se popolnoma strinjam s tabo Blažka. Včasih pač ne gre drugače in želim si, da bi ne imela tako slabe vesti,
Lars lepo, da si spet na "pravi poti" in tudi mene je PMS pošteno vrgel in samo na hrano sem mislila.
Sy, dobrodošla nazaj. Seveda je zdravje na prvem mestu in čestitam ti za zgubljene kile.
Spet grem v posteljo pošteno lačna in zadovoljna.
Veliko uspeha vsem in LP
Marina5