17. okt 2004 21:39
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega.
17. okt 2004 21:39
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega.
17. okt 2004 21:51
Pozdravljena Sy!!! Upam, da to pomeni, da si premagala težave in si zopet z nami! Pozdravljena novinka muci!!! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
18. okt 2004 8:14
Čao, punce! Lep pozdrav in veliko energije za začetek novega tedna. Ja, Sy, tudi jaz sem tako že enkrat rekla. Pa še res je tako. Bravo, če si spet na starih tirih. Če nisi zdrav vse drugo nima takega pomena kot bi ga lahko imelo. Ampak me korenine se ne damo, a ne punce?! Lep pozdrav tudi muci. Ko se enkat odločiš, potem gre. Ampak včeraj sem se pa težko premagala, da nisem kaj prepovedanega spravla v usta, pa ne zato, da bi bla lačna, ampak psiha. Ampak sem si rekla : ČE NE SMEŠ, NE SMEŠ!!! Se mi zdi, da bi se pol v prihodne vedno lažje prekršla. In mi je ratal. Sem pa zato sedaj tolk bol zadovoljna. Lepo se imejte in se še slišimo. Strupek
18. okt 2004 8:18
Veliko je bilo že napisanega verjetno tudi o tem kar mene muči. Da ne izgubljam časa z branjem vseh tekstov, da pridem do odgovora prosim nekoga, ki je bolj izkušen. 10 dni se prehranjujem po "ločevalni dieti" in sem kar uspešna. Zalomilo se mi je pa včeraj, ker sem bila na trgatvi in nisem jedla po predpisanih dnevih, ampak sem imela 2x zaprvstjo B dan, ker res ni bilo druge izbire - pekli so namreč prašiča in kozla. Prosim povejte mi, kakšen dan moram izbrati danes!? Ali sledi Š dan oz. zdi se mi, da bi najbolj ustrezal sadni dan. Hvala za odgovor!
18. okt 2004 8:23
Živjo Blažka, mislim, da je odločitev popolnoma tvoja.Seveda, če boš vzela sadni dan, pomeni da preskočiš škrobnega, ali pa še enkrat jutri beljakovinski dan. Drugače je pa tako, kot so meni povedale punce, pravuilno prehranjevanje in da paziš kako ješ. Marsikatera od nas se ne drži čisto vrstnih redov,pa kilice vsekakor grejo dol. Ne sekiraj se torej!! Jst sm pa poredna zadnje dni, sej to sem že napisala, zgleda da res pride do neke krize po 3 tednih, in je kar težko zdržat. Pa še ravno pri teh dneh mi je M zaostajal in si predstavljajte kako sem bila non stop neki lačna, pa predvsem vse mi je dišalo :( Sm se trudila, da nisem pretiravala, ampak vseeno je tehtnica danes zjutraj mi pomižiknila in vem da je treba s polno paro dalje, tako da bom zdaj že spet nazaj šla na prave tire. Bom pa malo prestavila vodni dan!!! Najprej malo motivacije, potem pa voda :) Ma sej glavno je, da zgubimo te kilice, pa tudi če grešim malo :) Lep dan, Lars
18. okt 2004 8:37
Hvala za hiter odgovor Lars. Sprašujem zato, ker ravno v prvih dneh, ko začneš z dieto (kolikor sem prebirala tekste vseh, ki jedo po Ločevalni dieti) naj ne bi dnevov zamenjeval. Ker pa res nisem imela druge izbire, kot 2x B dan, pa prosim, da mi nekdo pove kateri dan naj izberem danes. Hvala in lep dan!
18. okt 2004 8:53
Dobro jutro! Joj kak hitro vikend mine! Se mi zdi da sem ravnokar v petek končala z službo, no zdaj pa že spet sedim pred računalnikom! Danes je moj 8. dan in spet imam sadje. Imam občutek, da sadni dan ful hiter pride na vrsto in mi je najbolj grozen! Ko sem bila doma čez vikend, sem bila kr pridna, nisem se nič pregrešila, ker ponavadi čez vikend sem samo jedla jedla jedla. Jutri spet začnem s telovadbo, hvala bogu da imam B dan, ker če bi imela sadnega, bi se mi vrtelo v glavi, če ne bi prej nič jedla drugo kot sadje. Barbolinka
18. okt 2004 9:56
Živjo, Blažka! Jaz sem že nekajkrat naredila isto stvar zaradi zdravstvenih zadev, ampak sem potem nadaljevala po programu, torej: če bi moral biti danes beljakovinski dan in včeraj sadni (čeprav ni bil), je zame danes beljakovinski. Vem pa, da gredo druge po celodnevnem prekršku direkt na sadnega, da se kao "očistijo". Kot je že bilo rečeno zgoraj: sama se moraš odločiti. Ja, potemni, da sem nazaj na tirnicah. Vmes sem že napisala en dober post, pa mi je računalnik zablokiral in je šlo vse v maloro. Pazim še vedno, da ne jem pretirano težkih stvari, drugače pa sem spet z vami. Jezna sem na samo sebe, ker nisem disciplinirana. Ko bi me videli v prvem krogu! V celih treh mesecih sem se prekršila 10x (ali malo več). Zdaj pa že ne štejem več... V soboto bom imela vodo. Takrat bom naredila "ponovni začetek" in upam, da se bom spravila k sebi in se začela striktno držati. Bodite še naprej tako pridne! Sy
18. okt 2004 20:29
Zdravo! Sy, samo da si vredu in da si zopet z nami! Moram vam priznati, da sem včeraj naredila svoj prvi prekršek! Dopoldan sem izvedela, da imamo popoldan kostanjev piknik, tako sem si za kosilo naredila malo kostanjevega pireja, za večerjo sem pa pojedla malo pečenih kostanjev. Do tukaj je še vse OK. problem je nastal, ker sem morala narediti sladico za tiste, ki so prišli. In ja, ugotovile ste, pojedla sem dva koščka peciva. Kako sem se potem počutila krivo!!! Upam, da se to ne bo več ponovilo! Rožica a si si tudi ti privoščila kostanj? Jaz sem ga danes zopet nabirala (polno košaro) ampak na naslednji Š dan ne bo na jedilniku. Bo malo počakal! No punce, lepo se imejte in brez prekrškov, da ne boste imele slabe vesti, tako kot jaz (ker ni prijetno!) Lp, maychi
18. okt 2004 20:52
Živijo! Jaz sem čisto na frišno. Danes sem si na prvi OH dan privoščila gibanico. Kar malo s strahom pričakujem jutrijšnji sadni dan. Zanima me koliko obrokov lahko imam? Le zajtrk, kosilo in večerjo ali je lahko vmes kakšna "malica". LP cofiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Hrustljav rogljiček s sladoledom