25. feb 2005 22:13
Hojla! No, danes se mi je pa uspelo prebiti na Gorenjsko da vidim ta sneg, o katerem vsi ves čas govorite. Pa sem bla kar malo razočarana nad količino. So me že zadolžil, da če čez vikend pade kaj snega, je kidanje moja naloga! Ja, za kalorije zbijat je to sigurno primerno opravilo. Bom vseeno zvečer mal pomolila za jasen vikend. Golaž je danes za kosilo prav dobro sedel v želodec, kisla govedina pa ravno tako za večerjo. Nikakor pa mi ne znese na B dan jest kaj drugega kot meso. Se bojim, da se po jogurtu ali pa jajcih ne bom tako nasitila, da bi zdržala do večerje. Ampak bo treba enkrat probat, ker že pogrešam mleko ipd. Danes sem spila drugo kavo v teh 25-ih dneh diete. Seveda z mlekom. Je sploh ne pogrešam, prej sem pa vsak dan spila po 3-4. Pa mi niti ni problem pit črne, že od nekdaj pa pijem grenko. Dejansko mi ni do nje. Jutri bo pa mal kriza. Imajo naši morsko pojedino (ribe, kalamari, m. sadeži...) jaz pa na Š. Saj imam veliko dobrih jedi tudi jaz si možnost jutri privoščit, ampak morska hrane je pa velik izziv zame da se ji uprem... Bom že. Sej mi vaga pravi da se splača držat reda. Imejte se fino. Jaz grem pa sedaj tistega gori prosit za sonček. tejčica