25. feb 2005 20:13
Živjo!
Tudi mene zanima kje ste dol snele pilates vaje. Rožica ti si jih dol vlekla, če se ne motim. A mi lahko prosim napišeš kje si jih našla, pa bolj natančno, ker nisem ne vem kak strokovnjak za čarunalnik. Kaj čmo sem pač blond. Lepo bi prosila, če boš mela čas.
Glede čokolade pa se ja meni od vsega začetka zdelo čudno kaj ima veze z alergijami, ker po moji logiki čokolada alerije kvečjemu lahko povzroči ne pa, da jih preprečuje. Sem prebrala tudi na med. over. net kjer je to napisala tudi zdravnica, da čokolada nima veze s preprečevanjm alergij. Jaz jo jem samo takrat, ko mi paše, pa ne vsakič.
Ja res 52!!!!!!!!!!!!!! kil bi rade? Ja kolk ste pa velike ? Pa kolk ste stare? No sej ne, da bi vas kritizirala ampak vas kar občudujem, da imate take želje in, da ste polne energije, da bi rade dosegle cilj. Kapo dol.
Jaz pa pri 164 cm sem čisto zadovoljna z 61 kilami, pa zdej, ko sem prebrala kolk suhe bi rade bile se že jaz kritično gledam v ogledalo. Najbolj hecno pa je to, da pred 2 porodi, ko sem imela 68 kil sem se počutila bolj suho kot zdaj. Halooo! Ja sej mi mož že pravi, da kake mam, ati pa me je že spaševal, če sem bolana, ko tako hujšam. Glede prsi pa se ne sekirajte saj obstajajo podloženi modrčki. Ko boste pa dojile 2,5 leti skupaj, tko kot jaz bo pa še slabše. Pa kaj čmo, taka je sila gravitacije. Ma sej naga ne bom okoli hodila, mož pa je zadovoljen tko kot je. No ja po dveh otrocih je kar uredu, samo odvečna koža na trebuhu, kljub trebušnjakom pa bo ostala, sej ni nič čudnega, kakšen trebuh pa sem mela, drugje se mi ni nič poznalo trebuh pa......... So me spraševali, da imam dvojčke, pa sem vsakič spraševala doktorco, če je ziher, da nista 2. Pa nista bila samo imela sem nenormalno veliko plodovnice.
Uživajte v doseganju svojih sanjskih mer pa malo se bo res treba maskirati in pregnati ta sneg, nas, ki smo v takih rovtah je čisto zamedlo, še dobro, da imam še 14 dni porodniške, do takrat pa upam, da se bo stopil.
PAPA
jade