16. feb 2005 10:13
Živjo!
Po kratkem premoru se vam javljam. Ker nimam časa prebrat vse za nazaj, sem pa vseeno prebrala dve strani, malo za dušo. Bom pa drugič prebrala ostalo.
Lisa, jaz sem opazila, da se mi je res, kot ti praviš zmanjšal apetit in usmiril v čisto drugo smer. S tem imam v mislih predvsem to, da mi je želja po določenih "razvadah" čisto minila. Opazila sem, da ta želja ostaja samo v glavi, telesu pa zaužito sploh ne paše in tudi meni ni predstavljalo nevem kakšne zadovoljitve, (sladkarije in želja po kombinaciji kruh+salama+sir+zelenjava+....).
Povem ti, da me je zelo bolel trebuh,ko sem si na kocu diete privoščila ta tako željeni sendvič, imela sem grozne krče, povrh vsega pa mi tudi okus ni izpolnil pričakovanega.
Tudi med dieto sem na OH dan raje pojedla kakšen prepečenec z zelenjavo, kot pa sladico za večerjo, ker me je po njej vedno bolel trebuh. Večkrat sem si privoščila tudi nekaj palčk grisinov z evrokremom.
Vendar je zanimivo, da sem imela dovolj že nekaj palčk in ne cele vrečke, kot bi jo navadno pojedla. Ne vem ali je to močna volja in psiha, mislim pa, da je nekaj tudi na tem, da se nam spremeni metabolizem in predvsem skrči želodec.
Lahko dodam le še to, da kasneje v 2/3 diete namerno nisem zmanjševala obrokov, res pa je tudi da sem bila včasih tudi tako željna hrane, da bi verjetno pojedla več, vendar si nisem pustila saj smo vendar na dieti, a ne? Saj krize pridejo in gredo!
Zato vam vsem polagam na srce vstrajajte? S časom bo vse videti bolje.
Pa še en nasvet, meni je pomagalo, ko se je teža ustavila. Skušajte se čim manj obremanjevati s statistiko, ker se ti drugače lahko še "zmeša", ko vidiš da ne gre in ne gre. Ko pa po mesecu ali dveh pogledaš nazaj pa tudi ni tako slabo in če pomisliš, da je v teh težko izgubljenih kilogramih ta pravi "špeh".
Micl, kot je napisala Jelka, tabletke ti brez veliko, VELIKO miganja ne bodo pomagale. Treba je upoštevati tudi pravilno jemanje,pred treningi...posvetuj se s kakšnim trenerjem. In če ne misliš res intenzivno migat je ta strošek odveč.
Kar veselo naprej!
Lp, Rožica
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 16. feb 2005 10:17:36