9. jan 2005 12:48
Bobby, mislim, da je vse OK, razen 1 kos torte je preveč. Mislim, da je vseeno kakšna je, ker sem nekje prebrala, da greš lahko tudi v slaščičarno. Veliko uspehov! Patricija
9. jan 2005 12:48
Bobby, mislim, da je vse OK, razen 1 kos torte je preveč. Mislim, da je vseeno kakšna je, ker sem nekje prebrala, da greš lahko tudi v slaščičarno. Veliko uspehov! Patricija
9. jan 2005 13:09
Lep sončen pozdrav vsem! Simonika1 in Sophie tudi jaz se pridružujem vajinim meram in želim oklesat vsaj 10 kg, še bolj pa če bi se dalo 15 kg. Za našo velikost bi imele idealno postavo nekje od 50-55 kg. Pa saj nam bo ratal. Počasi se daleč pride! Jaz sem začela 3.1 in sem do danes naredila že dva prekrška, jedla sem štruklje na beljakovinski dan in danes na OH dan, sem že kar po kosilo zmazala buhtelj, ki je bil namenjen za večerjo! Buuu, se bom pa zato jutri držala lune in ne bom po 13 uri nič več jedla. Ja to bo kazen! Zdaj pa grem hitro na sonček, dokler mi ne pobegne. BY kikis
9. jan 2005 13:53
Pozdravljeni lepo vas je takle brati , Robi bravo super jedilnik si setavil, tista dva kosa torte pa ne vem če boš zmogel pojesti ,sej če sta manjša kosa potem sploh ni panike , no jaz pa danes OH dan , ker sem vsatl malo pozno, se mi je vse skupaj malo zavleklo tako da kosilo bo šele tam okol 15h , sedaj so moji jedli mmm ne prašajte , pomfri , pa meso , da ne govorim dalje , mal so se mi sline cedile , vendar je šlo , Dušan je karakter , no jaz pa bom imel za kosilo široke rezance pa polivko pradiznikovo , pa kako zelenjavo poleg , sedaj pa trenutno ob kavici Lepo nedeljo vam želim Dušan
9. jan 2005 14:26
Vsem lep pozdrav, Tajika, jaz jem solato vsak dan, zeleno, paradižnik, papriko, korenje, vse pač, kar se dobi v zelenjavi, pa sadje tudi jem, samo, pazim, da pojem naenkrat samo eno vrsto sadja. Danes sem na Š, jedla sem pečen krompir iz pečice, omako iz lisičk, zeleno solato in popila deci gobove juhe. Za popoldan bo oranža, za zvečer v službi pa zelena solata, kos kruha in ponoči banane, oranže in jabolko. Vode ne morem veliko spiti, upam, da ne bo kaj narobe. Vsem želim lepo nedeljo, čitamo se zvečer!
9. jan 2005 15:17
galja velja , se vidimo zvečer , ja z vas bom dražil s čokolado in kakim pecivom Lep pozdrav Dušan
9. jan 2005 15:38
Lep pozdravček Komaj prišla iz službe pa že visim za ekranom, da vidim kako vam gre, pa vidim da ste zelo pridne in pridna, da ne pozabim .Tudi jaz se kar držim in upam da mi bo tudi uspelo doseči moj cilj.Danes imam OH in seveda so na jedilniku testenine s popečenimi paprikami in bučkami mnjami!!!!!!!!!Jutri pa bo spet kriza VITAMINI ampak bomo zgurali a ne !!!!!!!!!! Čao slamca8
9. jan 2005 15:44
slamca8 o pol bova skupaj zvečer se sladkala Lep pozdrav Dušan
9. jan 2005 15:52
se strinjam Dušan in drugim sline cedila ( se hecam ) jaz bom kar po kremšnitah navalila , jih imam zelo rada pa še sladke niso preveč pa ti ? slamca8
9. jan 2005 15:55
Bobby jedilnik imaš v redu, torto pa samo en kos. Upam, da boš napisal še kakšne jedilnike, da se nam ne bo treba truditi kaj bi jedli za kosilo. Jaz imam jutri sadje in sem ugotovila, da ta dan najlažje preguram, če si za kosilo pripravim pečeno sadje v foliji. Dobim topel obrok pa še nasiti me za cca 3 ure. Papa. Dipsi
9. jan 2005 16:19
JAz mam tut danes čokolado , kikis, izgleda da sva zaceli na isti dan :) torej je realno tudi pod 55 kil? Lp, SKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Lazanja z bolonjsko omako