5. jan 2005 12:40
O, kolk nas je! Zelo lepo! Skor bi že lahko ustanovili kakšno društvo hujšaric in hujšarjev - in to uspešnih
Kot sem napovedala že decembra, sem se vam res spet (sem ena izmed povratnic) pridružila s 3.1.2005. Tako da imam danes OH in sploh dan
! Prvi dan sem imela za kosilo piščančji zrezek s solato, včeraj joto, danes pa bodo makaroni s paradižnikovo omako in bučkami + solata - to je ena mojih najljubših novosti, ki sem jo "pogruntala" v prvi rundi lani spomladi. Večerje doslej nisem imela, ker mi časovno ne znese, ampak pač toliko dlje (do 15-ure) jem sadje. Tudi v prvi rundi sem večinoma prakticirala ta način, pa nisem bila pretirano lačna.
Tokrat sem razmišljala samo o 1 mesecu, pa sta se čez praznike kljub zelo aktivnemu hribolazenju in telovadbi nabrala še 2 kg, tako da bom morda vztrajala kar cele 3 mesece. Pa čeprav je danes šele tretji dan, se mi zdi, da sem že čist not - kot da bi bil že recimo 20 dan. Spet imam red, vnaprej vem, kaj bom jedla, veliko, sploh za škrobni dan si pripravim vnaprej in zamrznem (razne zelenjavne juhe, šaro, joto...), tako da sem prav zadovoljna. V vmesnem obdobju mi je ravno to manjkalo in pa programiranje dni za sladkarije. Zvečer mi je kar nekaj manjkalo, če nisem vsaj enega keksa ali koščka čokolade. Zdaj pa, kot da bi odrezal, 2 dni me sploh nič ni ganilo. Za naprej bomo pa še videli, no...
Tukaj moram dodat, da je zame najbolje, da doma nimam nobene zaloge in trenutno je res ni, upam le, da se ne bo možičku kaj preveč zaluštalo. Za praznike sem tudi po navdihu s kulinarike napekla (prvič) več različnih vrst keksov in jih na srečo že vse raztalala za darilca, le v skrinji imam še skutine osate s kokosovim nadevom, ki mi bodo pa morda prav prišli že danes.
Lep pozdrav vsem na forumu, posebej še tistim, ki smo skupaj začeli, in tistim, ki se nam še pridružite. Nenni, kako si preživela vmesno obdobje
Dušan, sem te imela na sumu, da boš tudi ti vnovič štartal z novim letom
No, obilo uspeha vsem skupaj in vsakemu posebej
Encijan