21. dec 2004 11:28
No drage moje, jaz sem pa vodna danes. Čjčkam, pa čajčkam, pa čajčkam že celo jutro. Je pa to moj drugi vodni da in na dieti sem 62. dan. Teža zjutraj je bila nekje -10,4 kg, vam jutri sporočim kako je po vodnem dnevu, No ja sem se odločila, da si še malo želodček pokrčim pred temi prazniki, da bo šlo mogoče kaj mimo mojih ust. Glede hlač uporabljam za na orbitrek ene črne shujševalne hlače, ki so masažne in so bile celega hudiča- 14.000,00 tolarjev. Moram jih res pohvaliti, ker če vadim z njimi se mi obseh trebuha veliko bolj manjša- brez dodatne kreme, ker se ne sme uporabljat. So pa hlače normalno pralne v stroju. Ni so pa niti podobne tistim, ki jih je včasih prodajal džirlo- so veliko kvalitetnejše in jaz jih imam že par let in so kot nove (ene dvakrat letno jih uporabljam po tri mesece). Glede kreme preiskušam vse kar premorem, pa nisem še našla dobre.Še najbolj se mi dopade Garnie-jev paket v ampulah, če ga poznate. Ko najdem čudež vam sporočim. Francka jaz vendo z orbitreka gledam tv.Je bolj zanimivo in čas hitreje mine. mici_33