16. dec 2004 11:29
Ojla, lepotičke! Javlja se vam še ena kandidatka za 3.1.2005. Sicer se še nisem čisto odločila, ampak razmišljam v to smer, mogoče se vam pridružim samo za en mesec. Spomladi sem uspešno zaključila 3MD z dobrih 10 kg minusa in jih s kar precejšnjim trudom tudi obdržala, sicer niham gor in dol za 2,3 kg, pa jih potem s sadnimi dnevi in telovadbo spet pokurim. ITM imam sedaj v mejah normale, nosim pa konfekcijo št. 38/40 (trenutno 62 kg pri 162 cm), vendar imam glede na obseg zapestja bolj drobne kosti, kar pomeni, da bi bilo lepo, če bi se znebila še par kilc (recimo 6 bi bilo prekrasno). V vmesnem času sem dopoldne jedla le sadje in pri večini obrokov pravilno kombinirala hrano, nekako pa si nisem izdelala nekega pametnega reda pri uživanju sladkarij (pecivo, marmelada na kruhu ipd.) in me to najbolj tepe, pa seveda čas med obroki. Ker prihajam pozno domov in prej ponavadi ne jem ničesar razen sadja, imam pravzaprav kosilo in večejo v enem, ali pa je čas med obrokoma prekratek. Skratka, odločam se še za eno rundo/mesec, in sicer zato, da bi v svoje prehranjanje spet vnesla nekaj več reda, se znebila kakšne kilce in cm, in da bi se spet kaj naučila - spomladi sem se kar veliko... Punce, super ste, prebiram vas namreč še vedno! Mogoče se pa z novim letom pridruži še kak fant. Dušan sigurno razmišlja o tem, a ne? Držim pesti za vse vas! Encijan