Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

21. nov 2004 17:01

Sigurno ti bo uspelo, če se boš pa nas držala te bo pa še trma popadla, tole res moram še zdržat, pol bom pa jutr lahko rekla da nisem jedla... moooraaaam, kaj bodo pa druge si mislile, če ne bom. In tako teče mesec pa še kaj več, me pa drsimo proti cilju vedno lažje... Glede želodca pa, če si imela že preje težave potem bi bilo dobro stopiti do zdravnika, narediti kuro z Ranitalom ali Ultopom, al pa na gastro, ker veliko težav povzroča tudi bakterija v želodcu, katero najdejo z gastro, obstaja tudi en pregled krvi po katerem najdejo to bakterijo, ampak ne vem če ga delajo pri nas. Ostalo pa je pri želodcu zelo pomembno večkrat po malo pa zelo dobro prežvečeno- najbolje da ješ vedno ob istih urah. Jaz sem pa danes en burek- sirov, pa sem se tako najedla, da imam še po štirih urah prepoln želodec za na orbitrek. Še dobro da je jutri sadje. Pozdravčki vsem mici_33

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

21. nov 2004 17:58

Zdravo! Vidim, da ste današnji dan raje preživele na sončku, kot pa da bi pisale na tem forumu. Pa saj je prav tako, potrebno je izkoristiti vsako minutko sonca, ker ja tako malo, pa še dnevi so tako kratki. A ni super, da je za vikend tako lepo vreme (in ne samo med tednom, za vikend pa dež ). Mene je danes takoooooo zeblo, da me niti čaj ni pogrel. Ampak vsaj vem zakaj-bila sem na ...me ni moglo nič greti...Sem se šele sedaj malo zagrela, pa še to sem morala it na tek, da je kaj pomagalo-dve muhi na en mah(zagrela sem se, pa še kalorije so šle dol)! Dramik zelo dober rezultat, za 12 dni diete. Kar tako naprej! Se splača, a ne? Rožica...kaj nimaš nič več časa za nas (saj ne hecam se, saj vem, da vedno kaj vmes pride in ni vedno časa za tipkanje...) Ampak zapustit nas pa ne smeš! To je ukaz Lp, maychi

natali  

član od: 26.6.2003

sporočila: 44

21. nov 2004 18:24

Živjo! Naj vam najprej vsem tu gor ISKRENO ČESTITAM, ker vztrajate, se spodbujate, ... in prav zaradi branja vašega foruma se bom mogoče odločila za to 3md in se vam pridružila. Me pa prej še nekaj zanima. Nekaj, kar mi boste ve "veteranke" sigurno vedele odgovoriti. Imam namreč "majhno težavico" - da se včasih (vikend) malo preveč najem in mi je že kar slabo. Zanima me torej, če se je vam s to dieto res uredil metabolizem, kako ste občutile spremembo? Ker nimam ravno veliiiiko preveč kg, se mi pogosto zdi, da se mi ta dva dneva "jedače" ne bosta poznala - na žalost ni tako Počasi se kg-čki kar nabirajo. Sprašujem vas torej za nasvet - kako je ta 3md vplivala na vašo prebavo, stradanje, pre-najedanje? Upam, da to niso preveč osebna vpr. Vem pa, da ste ve pravi naslov zanje Želim vam še naprej veliko volje in vztrajnosti! Lp do prihodnjič! NaTaLi

mina  

član od: 21.11.2004

sporočila: 5

21. nov 2004 19:18

Pozdravcek! Tudi jaz se vam pridruzujem pri "skupnem hujsanju" :) Pol leta sem zbirala pogum, da se tudi jaz lotim te diete in koncno sem ga zbrala dovolj ter si rekla da jutri zacnem - s ponedeljkom. nekaj casa sem vas spremljala, ko se mi je racunalnik pokvaril in sem bila cel mesec brez interneta. V tem mescu, ste pa drage moje napisale toliko strani, da preprosto nisem mogla vsega prebrat :) Se malo statistike: stara sem 18 let, velika 165cm, tehtam pa 62kg. rada bi jih imela 53kg. Veliko srece za nadaljno hujsanje in se slisimo! papa ;) mina

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

21. nov 2004 20:08

Natali-glede tega, kar te zanima. Imaš omejeno, koliko lahko poješ za kosilo (poln globok krožnik) za večerjo pa pol manj. Tako, da če se boš držala tega, ne bi smelo biti kakšnih problemov s prenajedanjem. Do naslednjega obroka pa imaš 4 ali 3 ure. upam, da sem pomagala. Lp maychi

mina  

član od: 21.11.2004

sporočila: 5

21. nov 2004 20:32

se nekaj me zanima... ali je nujno, da za vecerjo jem enako kot za kosilo (le pol manj)?? ali ne bi bilo v redu, da za kosilo pojem npr. zrezek, zvecer pa jogurt? papa :) mina

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

21. nov 2004 21:52

Pozdravljene, Čestitam vsem za uspešno prestani vodni dan! Sploh ste zelo pridne. No, tudi sama sem bila cel teden zelo pridna. Brez vsakega prekrška in strinjam se s tistimi, ki se vam zdi, da jeste samo sadje. Tudi meni se zdi, da je sadje na vrsti vsak drug dan. Pa bo že. Glede OH dnevov ... makaroni, špageti, res se tega človek prenaje. Sama večkrat spečem kruh po receptu iz Rinine knjžice ali pa mogoče omlete z gobami. Oboje mi zelo paše in enostavno je za pripraviti. Tudi domači imajo radi omlete z gobami, kadar pa spečem kruh pa ostalim naredim kakšne zrezke in je tudi hitro pripravljeno. Glede na to, da je bil vikend res lep smo se veliko gibali na svežem zraku in prav pasalo je. Pa še ogrela sem se, tudi mene namreč že kronično zebe. Tedna, ki je pred mano se ne veselim preveč, ker moram na službeno pot. V Srbijo!!!!! Matr, tam je toliko dobrot in vse je mastno, sladko in seveda redilno!!! Bom že nekako. S sabo bom imela računalnik, tako da se bom zvečer lahko malo "priklopila" in brala o železni disciplini ob 3MD in upam, da mi bo pomagalo. Veliko uspeha punce in lahko noč. Marina5

dramik  

član od: 9.11.2004

sporočila: 34

21. nov 2004 23:37

Hay Čestitke vsem novim. Verjemite, vztrajnost se izplača! Maychi, hvala za spodbudne besede. In upam, da tudi tebi gre super. Moram pa priznat, da se do sobote nisem pregrešila. V soboto pa sem na S dan pojedla malo makaronov, ker sem skoraj celo noč preplesala. S kolegi smo šli žurat. Noro je blo. Na plesišču sva bile s kolegico od 20h - 3h zjutraj skoraj da neprekinjeno ( beri odhod na wc ).Ne morem vam opisati tega občutka energije. V nedeljo - kriza! Bolijo noge, zaspana in zeloooooooo zmatrana. Pa še ta B dan, po katerem se čudno počutim. Opazila sem, da če jem meso, mi zelo otekajo roke. Ne vem zakaj. LP in lahko noč. Taja

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

22. nov 2004 12:55

Jutro, vse izgubljene, vse zaposlene?? Včeraj sem si privoščila burek, pa sem se celo poldne počutila tako nažrto, da sem kar ležala. Še danes ne vem al je bilo kaj narobe z njim- imela sem ga v skrinji- zato, da ga pečem popolnoma brez masti- na foliji. No zvečer sem bila še vedno tako nažrta da nisem jedla popolnoma nič. Mam pa danes pol kile več, pa še lačna sem ob misli na sadje... Verjetno bo treba eno kvalitetno solato narediti. jaz imam največjo lakoto od enih do treh, potem mi vse pomine in nimam več težav. Imejte se lepo in če ste grešile čez vikend se vam ni treba v luknjo skrit- itak bo to moral postati naš stil živlejnja, če bomo želele postati in ostati kolikor toliko suhe. POZDRAVČKI mici_33

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

22. nov 2004 14:10

OJLA, mici_33, zgleda, da nas je res bolj malo na forumu dopoldne. do szdej še nisem imela časa pisat, prebrala sem pa vse novosti , napisane čez vikend. Jaz sem bila pridna in se nisem nič pregrešila čez vikend. Včeraj sem jedla samo sadje in prepešačila ene 15 km. Mi je prav pasalo, čeprav me je potem, ko se je sonce skrilo, kar malo zeblo, čeprav sem hitro hodila. Danes sem si pa privoščila en čisto pust svinjski zrezek in polno skledo solate zraven. Ta mi najbolj paše.Zdaj sem pa ful sita. Bo treba popoldne spet mal ven, če ne bo že prepozno, ko pridem domov. zaenkrat lp in vso srečo tudi novim na forumu, mucy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti