12. okt 2004 12:52
Zdravo! Še sem tu-preživela sem prvi vodni dan! In sama sebi ne morem verjet, da sem zdržala cel dan brez pregreh (čeprav sem kuhala kosilo za ostale, ter domači so si pekli kostanj). Bilo je lažje kot sem si mislila, sploh ni bilo nobene želje po hrani-izgleda da je to res, da če se trdno odločiš izpeljati neko dieto do konca, sploh ni problem, ne glede na to kaj lahko ješ ali ne smeš! Počutila pa sem se cel dan odlično, sem mislila, da bom slabotna in da me bo zeblo, pa nisem imela nobenih problemov. Danes je pa tako ali tako super, ker vem da sem zdržala. Kako pa je šlo vsem ostalim, ki ste imele včeraj vodni dan? Rožica, Sy ter vse ostale. Sedaj me pa nekaj zanima. Če je moje razmišljanje pravilno, spadajo sir, jogurt, jajca ter mleko skupaj, saj so vsi izdelki iz mleka. In če je tako, jih jahko jemo na isti dan. Imam prav? Torej za kosilo si lahko pripravim nekaj s sirom, za večerjo pa lahko jem skuto? Če sem si to narobe razlagala me prosim popravite. Imam že dovolj puranjega in piščančjega mesa in zato razmišljam o drugih stvareh na B dan! Hvala za odgovor! Vztrajajte še naprej, izplača se! Lp, maychi