8. okt 2004 13:36
Bravo vsem, ki vam gredo kilogramčki dol! Bravo tudi zato, ker po prekrških nadaljujete z dieto, nekatere pa se celo lotite sadnega dneva.
Saj najbrž se me ne spomnite....hujšati sem začela "z vami" 1. septembra. Družbo mi je delala moja mamica.Jaz sem shujšala 2 kg (in to v prvem tednu), kar ni nič!! Samo spraznila sem se. Mamica pa je shujšala 7 kg, a brez vitaminskih dni, ker ima fizično zelo težko delo, in ne zmore samo ob sadju, kaj šele ob vodi. Dieto si je priredila še tako, da zjutraj in zvečer poje navadni jogurt (3,2%maščobe) in zraven še banano, za kosilo pa poje tisto, kar spada pod določeni dan. Torej, to je lahko dobra informacija za tiste, ki vam vitaminski dnevi delajo težave...čeprav vas pomoje ni veliko...in za tiste, ki morate zjutraj pojesti malo več, zvečer pa ne bi pogrevali kosila.....:)
Danes končujem s 3MD, bom pa še naprej kuhala za mamico in skrbela, da ona nadaljuje do konca, saj ji gre glede na priredbo jedilnikov prav odlično.
Sama sem velika 180cm in težka 75kg, vendar mam ful smotano postavo - zgornji del št.38, spodnji del pa 44!! Torej znebit se moram tazadne in bokov.....vem, da z dietami to ne bo šlo, odločiti se bom morala za aktivno miganje! Punce, kaj mi predlagate? Fitnes, aerobiko, hitro hojo ?? kaj drugega?
JamieO, dieta, ki si jo opisala.... lahko poveš še kaj več o njej....si omenila, da boš v primeru zanimanja, napisala kaj kombinirati! Jaz bi probala.
Lepo se mejte, katerikoli dan že imate!
čau čau
maja