1. okt 2004 8:23
Zivjo, Thorn!
Kar pravo ime si si izbrala za nick! Mislim pa, da si nek zafrustriran moški, to sklepam po navajanju Lady in Nedeljskega dnevnika, ki ju kao prebirajo ženske.
A po tvojem pomeni razmišljati z glavo poslušati tebe J.
Če bi dobro bral/brala naše izkušnje bi videl, da kar precej forumnistk po končani 3 MD spremeni svoje prehrambene navade in da so tudi telesno aktivnejše.
In "nasedanje" neki dieti - te moram razočarati, kajti ravno s to dieto sem uspešno shujšala za 10 kg, počutim se odlično, zdaj 2x na teden športam, stradala nisem niti med 3MD in tudi ne sedaj. Takega uspeha do sedaj s kakšno drugo dieto ali samo ukvarjanjem s športom nisem dosegla. In tisto, da kdo s 3MD služi denarje, je prav neumna trditev, saj me ni stala niti tolarja, pravzaprav sem celo prihranila, saj sem domov večinoma tovorila večje količine sadja in zelenjave …. Moraš biti zelo površna oseba, ker nisi opazil, da se ukvarjamo z vprašanjem izgube maščobe. Saj nismo slepe, da ne bi na sebi opazile, če izgubljamo maščobo ali mišice. To se da dobro videti brez kakšnih meritev gube v kakšnem fitnessu ali podobni ustanovi.
Praviš, da se kilaža povrne nazaj - jasno, če spet ješ po starih navadah. To se zgodi tudi v primeru, če nekaj kg shujšaš s telovadbo in potem povečaš količino vnešene hrane. In sodoben človek se ne ukvarja le s službo in svojim telesom, da bi zaradi tega cele popoldneve in večere preživela v kakšnem fitnessu in si nabijala mišice in moja postava bi čedalje bolj spominjala na moško.
Ne vem zakaj si tako zafrustriran. Če si slučajno kakšen fitness trener, potem bi vsaj navedel ime ustanove v kateri delaš, da bi bila vsaj kakšna korist od tega. Zdravnik ziher nisi, kajti vsak dober dietolog ve, da je pri hujšanju potrebno poleg telesne aktivnosti pozornost nameniti tudi prehrani ( njeni redukciji in izboljšanju kvalitete). In če bi dobro bral kar pišemo, bi tudi videl, da se nobena ne zanaša na neko čudežno spremembo metabolizma, ki bi preprečevala rejenje, zanašamo se pa na bolj zdrav način prehranjevanja, ki si ga v roku treh mesecev pridobimo. Pojdi malo med ljudi, pa ti bo bolje, nam pa pusti, da se v miru veselimo svojih uspehov.
In za zaključek dokaj nesramno - KAJ PA TEBE BRIGA ZA KAKŠEN NAČIN HUJŠANJA SE POSAMEZNIK ODLOČI.
Misli s svojo glavo - misli zdravo!
Pozdrav,
JamieO