24. sep 2004 14:10
MAYCHI, JAZ SEM ZA!! Brokola tudi meni so všeč sladkarije, vendar mi le te ne predstavljajo dnevnega obroka, testenine pa mi niso nevem kako všeč, da bi jedla samo testo s kečapom... ali pečeno testo na tak ali drugačen način pa raje ne, ker se verjetno ne bi mogla upreti prepovedanim dodatkom. Zato raje na ta dan pojem kakšno juho ( zelenjavno ali z govejo z zakuho ). Jedem podobnin kruhu pa se raje izogibam, ker so razlog za nastanek odvečnih kg. No saj imam tudi sladkarije rada, vendar ne tako kot kruh vseh okusov in oblik z raznimi dodatki. Njam... Ne vem pa, kako bi končala pri drugi vrstici čokoladne tablice??!! No z vsemi temi težavami se spopadem tako, da si kupim majhno čokoladico za nagrado na Oh dan, in vedno sproti, kar se mi pač tisti trenutek najboj dopade ( torta, pecivo, ...), nikoli ne kupujem sladkarij preostale dneve, ker bi imela poln element, ki bi čakal na "dovoljeni " dan, da ga ispraznim. Najraje se izognem tudi policam v trgovini, da se ne mučim preveč z razmišljanjem o okusih vseh dobrot. Razen na OH, ko si eno od njih izberem. Včeraj sem celo razmišljala, da bi pekla doma, verjetno to ne bi bilo najbojle. Je že res, da imam voljo in jasno zastavljen cilj, določena je tudi pot k cilju, zato bi rada vstrajala na najkrajši poti ki vodi k cilju. Predvsem zato ker vem kako težko je proti koncu diete, ko se že vsega naveličaš, teža stoji in razmišljaš samo o pregrehah....Se kar bojim tega časa, upam da ga v tem krogu ne bo :) No pa me je zaneslo že čisto v filozofijo :) Lp, Držte se najkrajše poti, če pa skrenete s te poti, pa naj bo to bližnica! Rožica