27. feb 2005 10:46
Pozdravljene, rožice !
Maychi, vidim, da si koruzo napisala pod Š, ne vem več kje, pa sem jo našla pri OH. In zadnjič sem jo jedla na OH. Sem ga zelo pobiksala ?
Včeraj je bil res nor dan. Čeprav mi je ortoped predpisal mirovanje, sem popoldan vseeno šla na hitro hojo po snegu, 5 km in za varnost sem imela palice. Tako zelo sem se preznojila, da mavca nisem mogla dati več na sebe, ker je bil malo moker. Ampak počutila sem se odlično. No, utrujena pa sem bila tako zelo, da sem že pred osmo zaspala pred TV in ne vem, kaj sem sanjala. Vem le, da sem se ob pol desetih zvečer panično zbudila, ker sem na OH dan pozabila pojesti sladkarije. Odšibala sem v kuhinjo in si naštela 8 polnozrnatih keksov in takoj dala enega v usta. Potem pa sem si rekla: Ja marjanca, kaj pa je s tabo, saj danes si ja imela Š dan in si jedla endivijo s krompirjem. V hipu sem se zbrihtala, dala kekse nazaj v vrečko in hop v posteljo, kjer sem v trenutku zaspala. Kaj se mi že blede, dekleta ? To pa je res kriza.
Danes imam OH dan in komaj čakam mojo pico. Sem pa opazila, da ne bom imela dovolj polnozrnate moke, zato bom 1/3 verjetno morala dodati "klasično" moko za kvašeno testo.
Ja, rožice, mislim, da nas je kar nekaj, ko bomo v torek "vodene". Saj se nič ne bojim. Upam le, da bom z dieto lahko končala prej, preden me bodo poklicali na operacijo ( začetek aprila).
Do sedaj imam - 9,5 kg, na bokih me je 9 cm manj, stegna imam 5 cm " tanjša". Je pa res, da imam na obrazu več gub, še posebej smejalnih. To pa so lepe gube.
Imejte lep preostanek nedelje. Pa če mi lahko pomagate prosim v zvezi s koruzo. Tako rada jo jem v solati še s kakšno drugo zelenjavo.
marjanca
marjanca45