31. jan 2005 21:45
Se enkrat se javljam, preden se odpravim spat. Tudi bolj zgodaj.
Maychi, ni problema. Krompir lahko jes pri drugi stopnji, vendar ne z mesom. Z zelenjavo in solato pa si ga le privosci. Koruze, korenja in rdece pese pa sama sploh nisem tako pogresala in sem se jim zato odpovedala. Veliko uspeha in vztrajnosti, saj rabis le to.
Tocka, prav smilis se mi. Tudi sama sem imela podobne probleme jeseni, nikakor se nisem pripravila do tega, da bi zmogla kategoricen NE. Zdaj pa mi nekako uspeva. Mogoce zato, ker resno mislim. Skorajzi se in en dan reci NE. Najprej bo mogoce malo napeto vzdusje, potem pa bo bolje in obveljala bo tvoja. Saj nikogar ne boli, ce ti ne jes, ni res?! Fantova mama pa bo scasoma tudi razumela, da ne odklanjas njene kuhe, ampak skusas narediti sebi nekaj dobrega. Tocka, poskusi, mogoce ti pa uspe in sploh ne bo tako hudo. Vsekakor pa fantovi mami povej, da si zelis shujsati in to pac pomeni, da se bos morala nekaj casa odpovedati njeni super kuhinji, pa ceprav ti je mocno zal.
Kairos, tudi sama se ubadam s podobnimi tezavami kot ti. Nenehno mislim kaj bi dala v usta. Najhuje pa mi je, da ne morem poskusiti kaj kuham. Vsem domacim nosim v usta in sprasujem, a je dovolj slano, a se kaj manjka? Najraje bi pograbila zlico in sama zmazala vse skuhano :o))
Upam, da si zdrzala Kairos?!! Seveda si!!
Se trebusnjake naredim in potem je res dan za mano.
Lahko noc vsem :o)
Marina5