4. feb 2005 9:51
Hojla!
Skoraj sem znorela.Tri dni sem bila brez interneta,tri dni brez vas.
Ugotovila sem,da sem postala odvisnik od tegale foruma.Ko vas nisem mogla brat,sem bila kar nekaj nervozna in sem kar naprej nekaj devala v usta.Ojoj,zjutraj pa na tehnici en plus kilogram.Pa sem rekla:Punca,ne ga srat!
Ko sem zjutraj odpeljala hčerki v šolo in vrtec,sem takoj prišibala nazaj domov in vklopla računalnik,potem pa ugotovila,da me čaka ogromno branja.Ne boste verjeli,ampak celih devet strani.A po devetih straneh se počutim veliko bolje,moja živčna nervoza je pozdravljena.Resnično prava odvisnost!
!Ne morem več brez vas!
Sem pa opazila,da se teh devet strani niso nič oglasili naši fantje.Hej,kje ste.No, na srečo smo dobli enga novga Slon-čka.Le pogumno Slon!Tud jaz sem bila navajena obilno zajtrkovat.Saj veste,kako vsi svetujejo,da se je treba zjutraj dobro podložit,da dobiš energijo za cel dan.....
Ta dieta pa vse postavi na glavo.Tudi mene je na začetku mučilo zjutraj jest sadje,sedaj pa sem se ga navadila jest in mi sploh ne primanjkuje energije,ampak je imam še več.
Aja,predvčerajšnjim sem si izmerila obseg pasu in bokov.Še 1cm minusa,juhu.Tole pregreho zadnjih dveh dni bom pa tud sesrala(ups,pardon),tako da mislim da bo kar vredu.
Dalmatinka,Francka,pa še katera jaz mislim začet spet 11.aprila,na ponedeljek.Ooooooo,kje je še to!
Eh,sej bo hitro minilo do takrat!Jaz že komaj čakam!Pomlad bo,veliko bomo lahko zunaj,toplo bo postalo,v glavnem super bo!
Tako zdej pa dost filozofiranja,grem še kaj pospravit in nekaj skuhat,popoldan pa v službo.
Mejte se lepo in vztrajajte na svoji poti,kajti uspelo vam bo!
Kot uspeva meni
!
Adijo!!!!!!!!!
Marjetka cvetka