27. sep 2004 10:38
Živjo vsem na forumu!
Čapa, jaz sem prišla nazaj in ful zmrzujem. Najbrž te zanima moja bilanca
.
No, izgubila sem 10 kg. Začela sem s precej tesno konf. št. 42 ( brei: hlace so me v pasu ful tiscale) in pristala na zelo udobni konf. št. 40.
Torej, izgubila sem manj kot je osnovna napoved 3MD, vendar sem z rezultatom kar zadovoljna, ker:
- sem se 3MD striktno držala le prvi mesec in tedaj izgubila 50% teže
- vmes sem se 3MD v osnovi držala, a nisem bila več tako striktna, pa tudi kakšen ornk pregrešni dan sem si privoščila
- vodne dneve sem izpustila
- na morju sem sploh nisem prehranjevala po 3MD, ker sem se zavestno tako odločila. Za zajtrk sem jedla kruh (2 kosa) z maslom in marmelado, pila kavo s sladkorjem, čez dan pojedla kakšen sladoled ali kakšni 2 štručki pa kaj čokolade, večerjo pa jedla ob 21:00 in sem si res privoščila ter uživala v pristni grški kulinariki. Po nekaj dneh sem se zbala, da sem se zredila, ker v hlačah, ki sem si jih kupila že po novih merah, ni bilo viška prostora, a ko sem se vrnila domov, sem ugotovila, da sem imela pač bolj napihnjen trebuh oz. polno črevesje. Ko sem prišla domov, sem ugotovila, da se nisem zredila.
- sem se pa v petek cel dan potepala in zaradi obilice kilometrov nisva cel dan nič jedla, šele zvečer sva šla na večerjo. Čisto nič dobro se nisem počutila in tudi naslednji dan sem bila bolj švoh tako, da sem prav vesela, da se nisem mučila s temi vodnimi dnevi.
Tako, danes je prvi nov delovni dan in kar samo od sebe je prišlo, da sem si pripravila 3MD jedilnik, čeprav so 3-je meseci že minili. To najbrž pomeni, da se bom še naprej prehranjevala po 3MD, vsaj še 1 mesec. rada bi oklesila še 5kg, da pridem do št. 38. To pomeni, da bom ta mesec pridna tako, kot sem bila prvega meseca 3MD. Pa tudi nobenega pravega razloga ne vidim zakaj bi se prehranjevala drugače, tako mi je čisto fajn. In ko si privoščim greh, si ga privoščim brez slabe vesti. V glavnem sem ugotovila, da se s tazadnjo podrobnostjo ne splača ubadati temveč si je treba 3MD prilagoditi tako, da bo imela dolgoročne efekte in da se lahko posameznik na ta način redno prehranjuje in ne odšteva dnevov do konca 3MD in se zaradi tega počuti, da je na zaresni dieti. nO, VSE JE ODVISNO OD TEGA KOLIKO KG VISKA IMA POSAMEZNIK IN KAKSEM PRISTOK K DIETI MU ODGOVARJA.
Danes sem začela kar s Š dnevom. Za kosilo sem si pripravila himalajski riž z malo graha ter narezan soljeni paradižnik. To bom popapala ob cca. 12:00.
Je pa zelo žalostno brati, da se ob postavo svoje punce obreguje kakšen fant/moški. Od svojega partnerja/partnerice gre kvečjemu pričakovati, da si mu/ji všeč takšen/takšna kakršen/kakršna si. Če pa se zaradi lastne vzpodbude odločiš za dieto, pa se z njihove strani pričakuje kvečjemu podpora in razumevanje ne pa takšen ****, da se te primerja z nekakšnimi TV gospodičnami, ki se ponižujejo v nekakšnem reality showu. Mimogrede, je takšen partner primerljiv s "sanjskim moškim"? Uh, sem bila malce ostra, a ne? Ampak, ko preberem, da se kakšen fant tako obnaša do svoje punce, me to prizadene in razjezi hkrati in si lahko le domišljam, da si lahko predstavljam, kako se potem žaljena oseba ob tem počuti.
JamieO