22. sep 2004 11:14
Sibila, jaz z veseljem prebiram stare strani vendar, je tega toliko, da bom jaz verjetno prej konec diete, ozirom bo prej konec dneva,kot da najdem odgovor na moj problem. Pa brez zamire, tak način sem prakticirala kar nekej časa, da nebi po nepotrebnem spraševala že tisočkrat obravnavane stvari.. Verjemi se ne obnese najbolje.
Pa če prav vsi vse vemo, se vedno znova v nas porajajo dvomi. Tudi jaz v prvem krogu nisem ločevala zelenjave, ker se mi je preprosto vedno zahotelo tiste, ki naj se nebi jedla ta dan in ker zelo rada jem zelje in paradižnik.Zato me je zanimalo, če je to ločevanje res ZELO pomembno in če kaj bolj vpliva na izgubo kg. Se opravičujem če sprašujem neumnosti!!
Hvala vsem za odgovore in njihove izkušnje z "zelenjavo"!! Res me veseli, da ste se odzvale na moj "problem" !
Anomis jaz smetane , nasploh živil ki vsebujejo veliko maščob v prvem krogu sploh nisem uporabljala, morda včasih majonezo, priznam pa, da ko sem zadnjič brala na forumu, da je kisla smetana nevtralna, me je kar zaneslo in za kosilo sem jedla testenine z omako iz smetane. Vendar sem se odločila, da se bom maščobi čimbolj odpovedala saj je imam veliko na zalogi!!! :) :)) :))) :)))
Res pa je, da na enkrat vsi poznajo dieto. Mene že vsi sprašujeje, če grem ven in nočem vzet ponujenih dobrot, a imaš sadni dan...
Jaz imam danes Š in za kosilo že pripravljam ričet, normalno zame brez suhega mesa
!!!
Živjo Maychi, problemi so, problemi bodo, PIII jih gleda! Samo da bo kil manj!!!!!
Jaz se ure med obroki striktno držim, mislim pa da da 10 čez 8 ni nevem kakšna kršitev, tudi jaz včesih jem kakšno minuto bolj pozno. Vendar le kakšno minuto, ki ne postanejo ura.
HVALA BOGU DA IMAM VAS, DA MI STOJITE OB STRANI !!!!!
Lp,
Rožica
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 22. sep 2004 11:21:40
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 22. sep 2004 11:24:08