23. feb 2005 14:07
Zdravo, hujšarice !
Lisa in Darchy, pa naj vaju še jaz potolažim, da je bilo pri meni enako. Skoraj 3 tedne se moja teža ni zmanjšala, čeprav sem v prvem mescu izgubila skoraj 7 kg. Ampak sem bila še naprej "pridna", nič se nisem pregrešila in konec prejšnjega tedna se je začel drugi del poti navzdol. Samo ne izgubiti volje. Pa toliko smo že prestale, pa bomo še to malenkost !!!!! Danes sem 52. dan in imam 9 kg minusa. Ampak po moje je odvisna hitrost hujšanja tudi od tega, koliko odvečnih kg ima kdo. Tisti, ki imajo manj viška, po moje bolj počasi hujšajo, kot tisti z malo več zaloge.
Vipercat, jaz sem že velikokrat pogrevala krompir, pa se mi ni zdel slabši. Sedaj je lažje, ker ga lahko segreješ v mikrovalovki in se "ne prime" na dno posode, sicer pa ga ja potrebno segrevati počasi, če ga ne boš segrela v mikrovalovki. Tudi v pečici se mi je lepo segrel in prav slastno ga je bilo pojesti, v kakršnikoli obliki.
Tabina, očitno sva vsaj dve Štajerki na tem forumu. Očitno si iz MB, jaz pa sem 40 km južno od tebe, skoraj na sredi med Celjem in MB.
Danes imam OH in sem si naredila solato iz koruze, sojinih kalčkov, paradižnika in zelene paprike. Poezija, vam rečem. Sedaj šibam k frizerju, da bom nečemu podobna, jutri pa spet v Valdoltro, ker mi je moj mavčni steznik toliko prevelik, da nima več pravega učinka omejevanja mojega gibanja in dobim novega.
Upam le, da ne bo zapadlo preveč snega in ne bom imela problemov na cesti, kot sedaj vsak dan, ko se vozim v službo že ob pol šesti in ko se cestarji šele prav prebujajo.
Lep dan vsem !
marjanca
marjanca45