7. sep 2004 11:23
Zdravo vsem! Še sreča, da so te strani in ve, ki ste že končale, da nam malo dvignete moralo. Ko že govorite o krizi, tudi jaz jo imam pravkar. Snoči sem vse pomešala in jedla klobase, pecivo, ... čeprav sem imela Š dan. Do konca imam še slabe 3 tedne, teža mi že več kot 2 tedna stoji, vendar pa se pri cm zelo pozna. Iz št.44 sem prišla na 40, sicer še malo na tesno, vendar že oblečem, celo v službo. Vsi že opazijo razliko in mi to tudi povejo. Do konca sem si zastavila izgubiti še 2-3 kg, vendar nimam več prave volje. Tolaži me dejstvo, da ste tudi druge imele (še imate) takšno krizo in upam, da bo kmalu prešla. Ebonlass, tebi pa res iskrene čestitke. Meni se zdi izguba 10 kg zelo veliko, kaj šele več kot 20. Bravo za vse, tudi za tiste z -10kg. Sonce sije, mislim, da moramo vztrajati, če smo se za nekaj odločile, moramo to tudi izpeljati. Veš koliko jih je, ki samo govorijo kako so debeli, nič pa ne naredijo za to? E, me smo drugačne. Vsi takšni nam zavidajo, ker smo sposobne nekaj narediti. Čebelica, tebi pa se res ni za bati kakšne alergije pa še dobro je bilo, a ne? Čapa, ti pa še kar ostani z nami in nam daj tu in tam kakšen pameten nasvet. Sibila