![](/userdata/avatar/0IFVL9S3CY1IJ5K16ZWO.jpg)
4. jan 2005 16:35
galja tudi sam sem ta teden v nočni in res naredi tako, da ob osmih ješ nazadnje , pl pa ce imaš moznost si skuhaj kak topel čaj , meni ful pomaga , pa kako pomarančo ja ali mandarino , sej bo šlo , drzim pesti zate![](/forum/icon_smile_palecgor.gif)
![](/forum/icon_smile_rozica.gif)
4. jan 2005 16:35
galja tudi sam sem ta teden v nočni in res naredi tako, da ob osmih ješ nazadnje , pl pa ce imaš moznost si skuhaj kak topel čaj , meni ful pomaga , pa kako pomarančo ja ali mandarino , sej bo šlo , drzim pesti zate
4. jan 2005 17:12
Živjo! Še ena nova! Nova na forumu in nova na dieti. Začela sem včeraj in upam, da bom vzdržala 3 mesece. Zdajle kar gre, ko sem po kosilu. Pa tudi drugače gre, čeprav sem v službi kar zelo lačna. Najhujše pa se mi zdi, da moram še kuhati, ko pridem domov. Blagor tistim, ki jih doma že na mizi vse čaka! Pozdravček vsem, ki se trudite! Patricija
4. jan 2005 17:17
Patricija, kaj če bi dale naše patrone doma tudi na dieto. Zdaj po praznikih ne bi nič škodilo!
4. jan 2005 17:23
Patricija, kaj če bi dale naše patrone doma tudi na dieto. Zdaj po praznikih ne bi nič škodilo!
4. jan 2005 17:39
Ja, Galja. saj moj je tud na dieti, ampak on si zvečer mirno privošči čokolado z lešniki. Jaz pa sline požiram. Zdaj, ko je šele drugi dan, še nimam takih skušnjav, ampak ko bo mimo 15, 30 ali celo več dni, mislim, da bo potem še težje. Včeraj sem tisto čokolado samo vzvišeno premerila. Patricija
4. jan 2005 18:04
patricija ko ti bo tezko bomo mi tu s tabo , malo ti bomo v oporo , sigurno bo tu nekdo
4. jan 2005 18:10
Galja, pojdi na stran 146, kjer je povezava do jedilnika v pdf formatu. Sicer ni isti kot moj, je pa podoben! Robi
4. jan 2005 18:10
Hvala! Saj je res lažje. Ko sem lačna, grem kar za računalnik. Patricija
4. jan 2005 19:02
patricija skuhaj si kak čaj dober , in da bo vroč in ga počasi srkaj , pa nič sladkat
4. jan 2005 19:25
Pozdravljeni vsi sotrpini! Kako ste? Jaz sem super, danes sem na 3md 51. dan in sem ugotovila, da sem zdaj že tako v tem prehranjevanju, da ga bom prakticirala tudi po končani dieti. Kako pa gre vam? Vidim, da vas je dosti novih. Pa vsak dan imam več za prebrati. Kaj bi šele bilo, če ne bi bila vsak dan na forumu. Potem bi tako verjetno brala več dni skupaj... Lepo bodite pa pazite nase in na svoje kg... sabyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Burek z lahko solato
Marmorni kolač