Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

30. nov 2004 14:33

Živijo! No pa je nažalost konec lepih, sončnih dni..., izgleda, da se bo začela prava zima, samo sneg še manjka! Rožica, me veseli, da vztrajaš naprej. Pa saj ti tako ali tako ne bi pustila, da bi končala. Tiste zadnje 4-5 dni te bom pa res potrebovala. Ampak vseeno mislim, da ne bo tako hudo, glede na to, da sem se že sedaj odločila, da še bom kar nadaljevala, tja do Božiča. Ne bom se prehranjevala po J.Mazel, ker imam dovolj tega-sem se tako prehranjevala skoraj celo leto (lani od novembra, pa do začetka te diete). Po novem letu, pa tako kot ti, zopet od začetka-boma zopet skupaj začeli, a ne? Se morava dogovoriti, kateri dan bo prvi! Komaj čakam na kosilo (ja pri nas je bolj pozno), kako diši piščanec...komaj čakam, da vsi pridejo domov... Sy, vse čestitke od mene. Sama si ne morem predstavljati, kako bi zdržala fax pa majhen otrok in vse ostale obveznosti...Vsaka čast!! Kar tako naprej. Veliko uspeha na vseh področjih! Lp, maychi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

30. nov 2004 15:39

žIVJO! Maychi se bova dogovorile za ponoven začetek, samo zdaj prej ta krog zaključiva. Lahko pa poveš kaj več izkušenj o tistem prehranjevanju, je bil rezultat vredu? Želim ti dober tek, jaz sem svoje hrenovke in dušeno zelje že pojedla. Ravno sem prebirala Anjo in se spomnila na našo staro sotrpinko, ki je vmes preizkusila še nakaj drugih diet. Ja mislim tebe Lars. Nič se nisi javila, da bi povedala kako je uspela dieta z zljno juhico. A se ti je zdela proti koncu diete tudi tako dobra, kot na začetku? Kako dolgo si zdržala? Kakšen je bil rezultat? IN kako si se imela na poroki? Sklepam da super, ker tako pač tam mora biti. VEselo, Veselo,.... Dalmatinka, meni teža v drugem in tretjem mesecu zelo počasi pada, pravijo da zato ker takrat izgubljamo maščobo in ne toliko vode. Maščoba pa je lažja. V drugem mesecu sem izgubila vsega 2-3kg, po drugem vodnem dnevu pa še nič, kot ti je verjetno že znano. Mici_33 Tudi jaz upam na lahkotno poletje 2005! Je treba imet realne cilje! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

30. nov 2004 16:24

Hello, evribady ;-) Rožica me veseli, da si "pregurala" krizo. Za vse ostale, ki nas potrebujete ali nas boste potrebovale naj povem: TU SMO ZATO, DA DRŽIMO DRUGA Z DRUGO. S skupnimi močmi je lažje. Mene kmalu čaka vodni dan ahjojjjj!!! Danes je moj OH dan in ravno si kuham špagete. Za zajtrk ni bilo časa in sem že pošteno lačna, saj do sedaj še nisem jedla. Pa nič hudega, saj mi ne škodi. Ko se že toliko pogovarjate-mo katera je mamica in katera ne, vam moram povedati, da sem tudi jaz mamica 15 letnemu pubertetniku. Nas je kar nekaj, kajne? Nisem še vam povedala, koliko KG bi rada izgubila. V načrtu jih je 16 ali 17, če mi bo uspelo, pa ne vem. Naj povem, da se mi zdi, da moji KG grejo zelo počasi dol, saj sem dva dni pred 1.vodnim dnevom in sem izgubila šele 4 KG. Pa saj vem, da je zdravo hujšanje od 0,5 do 2 KG na teden ampak...... Se pa mi zdi, da sem dneve nekaj zabrklala. Začela sem 2.novembra in po tem izračunu bi morala sadni dan imeti jutri 1. dec., jaz pa imam jutri S dan pred vodnim dnevom, ki je tako prišel na četrtek????? Ah pa bo že. Ima še katera v četrtek vodni dan??? Lep dan! Meli

jaka brolih  

član od: 15.8.2004

sporočila: 18

30. nov 2004 18:12

Tudi jaz se zopet oglašam.danes je moj predzadnji sadni dan in moram reč da sem ful lačna no pa je že bolj sej sem ravno pojedla 3 kivije.Nevem kaj bo jutri a bom kr okol padla od lakote saj imam zadnji vodni dan.Tako Meli ne boš sama trpela jaz sem z teboj.Me je dons že kar ene parkrat zagrabil da bi se mal pregrešila.Bpm šla raj hitro spat.Kile pa ne gredo samo tebi Meli počas dol ,tudi meni se je parkrat tko zadaknilo da sem bla že čist preč.Tko da kar vstrajej naprej sej bo šlo spet dol.NO Meli mal SEM SE ZMOTILA ,jaz imam jutri vodni dan no pa bom v četrtek vseen držala pesti zate.Me pa zanima a je še katera v soboto 4.12 na konc z dieto.(mučenje se šele začne kuko kile obdržat )Se vidmo. LP Klavdija

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

30. nov 2004 20:42

Rožica in Maychi tudi jaz razmišljam da bi nadaljevala ali pa ponovno začela dieto, kakor se vzame. Pošteno povedano na Božič ne stavim, da ne bo brez pregrehe, pa na kakšen drugi VD tudi, tako, da po novme letu najraje vidim, da objavita datum, pa se spreobrnem še jaz na en skupen termin, nam bo lažje, ne da tukaj sedaj berem kako se mastite z mesom, jaz pa sadje otepam. Me je pa tole moje mirovanje težo tako razjezilo, da danes na sadni dan nisem pojedla nobene solate- kar se še ni zgodilo. Vedno namesto kosila pojem solato- zelje. Sm pa danes na čajčkih, sneg je že počasi začel naletavati... čisto zimsko vreme. Želim vam da se zbudite v nebeško belo jutro..... tiste, ki imate to tako rade kot jaz in vam to ne pomeni eno uro kidanja. LP mici_33

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

30. nov 2004 20:58

Pozdravljene... Kako je lepo brat tale forum... sicer se tu in tam pojavi kakšna kriza, ampak podpora in spodbuda je na višku:) Jaz sem tak prepozna, da bi vas prosila za kakršnokoli vzpodbudo... V soboto sem pekla muffine, in morala enega pojesti!, no in zvečer sem šla na zabavo in spila 3 piva in potem bila v nedeljo zelooo lačna... In sem grešila,... to je res moja šibka točka: alkolohl in potem grozna lakota... v glavnem. Zdaj mam že dva sadna dneva in še jutri sledi eden- za kazen... in mi kr gre... sploh pa komaj čakam ponedeljkovo tehtanje. Tole je zame drugič tako da ne pričakujem tako hitrega in drastičnega upada teže, ampak nekaj malega se pa že pozna... in z drugim delom (se pravi po vodnem dnevu) začnem intenzivno telovaditi... ko bo mimo en teden bo dobro... Lepo se imejte, in mislite na tisti OH dan in sladkarije, ki pridejo z njim... predvsem pa na tehtnico ko številke kar padajo, in poglede znancev, ki te že dolgo niso videli... veliko več je vredno to kot greh, ki ti da le minutno zadovoljstvo in pomirjen trebušček... Lp, Amelie Amelie

okidoki  

član od: 19.2.2004

sporočila: 31

1. dec 2004 8:40

Hojla punce nekatire me poznate a nekatire pa ne. 24.12.2003 sem pričela z hujšanjem in uspešno končala 90 dni tose pravi da sem dol dala 20 kg. Ampak moram povedat da sem se res strogo držala diete. visoka sem 165 cm težka 65 kg. Začetna teža 85 kg. lp pozdravčki in pogumno naprej. p.s. nisem se nič zredila nazaj Sporočilo je spremenil(a) okidoki dne 01. dec 2004 08:59:27

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

1. dec 2004 8:44

Dobro jutro dekleta, Sedim v dnevni sobi, nikogar okoli mene in uzivam ob prvi jutranji kavici. Res uzivam!!! Ponavadi se zvecer usedem za racunalnik, zgoraj v kabinetu in na hitro preletim tale forum, danes pa imam celo dopoldne sama zase. No ja, zase in za pospravljanje haha. Takole je mici-33, z dieto sem zacela 13.septembra in bi po tej logiki koncala 13 decembra, vendar sem vmes velikokrat gresila. Zato bom nadaljevala do bozica (seveda so vmes tudi novoletne zabave) in potem spet takoj po novoletnih pojedinah. In mici, strinjam se s tabo, lepo bi bilo, ce bi vse zacele na isti dan in potem skupaj tozile nad sadjem, oz. se veselile mesa ali pa sladkih dobrot. Tudi jaz bi bila vesela, ce bi se dogovorile za dan in skupaj zacele. Zagotovo bo se bolj delovalo. Veste o cem sem razmisljala. Vse jamrate, da gre teza zelo pocasi dol in razlaga je ta, da je speh pac lazji kot voda. To gotovo drzi, na misel pa mi je prislo se nekaj. Pozimi se telo pripravlja na mraz in nekako kopici zaloge. To velja za vsa telesa, ne samo cloveska, tudi zivali kopicijo mascobo, da prezivijo zimo. Znano je tudi, da je pomladi veliko lazje hujsati in to ni povezano samo z gibanjem in drugacnim nacinom zivljenja. Telo je menda bolj dovzetno za tovrstne podvige. Kaj menite o tem?! Vceraj sem uspesno prezivela sadni dan in niti zeblo me ni, ker sem spet pekla piskote. Najlazje se zdrzim prehreh ravno takrat ko pecem. Ze sam vonj mi je dovolj in obcutek imam, da sem se piskotov najedla do sitega. Kaksna dobra finta! V glavnem, ugotovila sem, da sploh ne razmisljam o hrani dokler sem zaposlena, zvecer pa me pograbi volcja lakota, pozresnost in se kaj bi se naslo. Vecere moram zapolniti s cim novim. Zdajle pa me kar fajn zebe in oblekla bom se en pulover, ker bom se malo polenarila pred racunalnikom, potem grem pa kuhat. Danes se bom malo bolj potrudila s kosilom in bom naredila postrvi, krompir v oblicah in blitvo. Zame bo seveda riba in blitva, zvecer pa konzerva tune, huh komaj cakam, ker sem takooooooooo lacna. A ve kaj pecete za domace? Se kaj pripravljate na praznike?? Pri nas doma je tako, da smo strasno druzabni in vsak majhen razlog je dovolj, da praznujemo. Tako se z mojimi in mozevimi sorodniki in prijatelji dobivamo za vse rojstne dneve, vecje praznike - katoliske in tiste iz prejsnjega ter sedanjega rezima. V glavnem vedno, ce je le priloznost. Poleti se pikniki kar vrstijo in vedno se nekaj pije in je. Jaz zelo rada kuham in pecem, pa se raje jem hahahahaha. No, povedati hocem, da bo pred prazniki res kriza. Pa niti ne v kuhinji, medtem ko kuham ni problem. Sploh ne poskusam in se ne basem, ampak ko je enkrat vse na mizi, ali pa potem zvecer ... basem se z ostanki!!!~ Danes sem se pa razpisala, res je cas da neham utrujat. Torej dekleta, povejte kdaj zacnemo hujsat in do poletja bomo res lepo oklesane. Zdaj pa resno grem ... lep dan vam zelim in mocno voljo. dijooooooo Marina5

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

1. dec 2004 9:09

Jutro. Marina, tudi jaz sem si privoščila eno dolgooo črno kavico (brez sladkorja seveda!) in uživala v njej, kot že dolgo ne. Seveda se bomo dogovorile za skupni začetek, takoj po novem letu! Več nas bo, lažje bo... Jaz imam pa danes Š...pripravila bom (zopet) regrat s krompirjem, ampak do kosila je še tako daleč...še dobro, da grem vmes na predavanja, da bo malo hitreje minilo! Tudi jaz sem včeraj pekla piškote, vendar sem enega pojedla, ampak samo za to, ker sem jih že 3x pekla in še jih nisem poskusila, do jutri pa sigurno ne bodo počakali... Amelie, ne se sekirat zaradi prekrškov. Če misliš, da se najbolj "kaznuješ" s tem, da imaš sadne dni, potem je tako najboljše-že zaradi občutka, ker boš naslednjič verjetno večkrat premislila, če se splača pregrešiti... Lp, se slišimo popoldan, grem počasi na fax... maychi

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

1. dec 2004 9:17

oo kaj vas je lepo brat , kdaj se jaz spet opogumim da se vam pridružim drzite se Dušan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti