25. avg 2004 12:07
Alja, ti si pa res pravi ponočnjak. A nisi nič lačna preden greš spat, ko greš tako pozno? Ti bi morala imeti še en dodatni obrok. Ne, raje ne, pojdi raje prej spat, da nas ne bo skrbelo zate.
Stanka, bravo, prav si se odločila, da boš še vedno z nami. Ko pa je tako pestro. Kar naprej preverjam, če je kdo napisal kaj novega in vem, da nas je veliko takih, ki veliko beremo te strani in malo manj pišemo. Vsem nam pa so te strani vzpodbuda. Za vikend pa grem tudi jaz v hribe (Triglav), vendar iz hribov prinesem nazaj vedno kakšen dodatni KG, čeprav se dokaj dobro držim diete. Verjetno so količine prevelike. No pa saj porabim tudi nekaj (cca.7ur hoje/dan), ampak očitno premalo. Prejšnji vikend sem imela sadni dan in po 7 urah hoje sem si privoščila na koči gobjo juho, ker sem potrebovala nekaj toplega. Verjetno ni bilo najbolj prav, a mi ni žal. Na B dan pa jem senviče pa če je prav ali ne.
Ta dieta mi je res zelo všeč, najbolj od vseh mojih 100 diet, ki sem jih že poskušala, ker vem, da mi ne bo težko tudi kasneje pravilno kombinirati hrano.
Sibila