5. okt 2004 9:50
Živio!
Hvala vsem za podporo.
Lars danes je moj 23.dan, sem morala tudi jaz na koledar pogledat, se sploh ne obremenjujem z štetjem dnevov, ker je ta način prehrane postal del mene. Sva kar blizu skupaj, obe se približujeva vodnemu dnevu. Meni vodni dnevi do sedaj niso delali velikih preglavic, upam da jih tudi v prihodnje ne bodo.
Rada pa bi se spet spravila v red. Saj ne da bi bila lačna samo neneormalen apetit imam, skoz razmišljam, kaj bi še danes lahko jedla. Pregrešila pa se nisem, me pa skrbijo vsi moji vmesni obroki, Ki se jim ne morem upreti, npr. slive na vrtu, jabolka v sadovnjaku...., me zdaj razumete, kamor grem me obdaja smo hrana, če ne v relnosti, pa v mislih. Ne vem zakaj rravno zdaj vidim vso to sdje..., prej nisem nikoli opazila druge hrane. Joj, res me ful kriza baše.
Še na
ne smem mislit, ker mi je vseeno kaj je samo, da bi jedla.
Glede vodnega dneva in premikanje le tega, pa mislim da kaj hudo narobe že ne more bit, če ga prestaviš. Najbolje pe bo, da se skušaš držati plana diete. V razmislek ti povem, da ga nekateri sploh niso upoštevali, pa so vseeno hujšali. Vendar mislim, da to ni namen vodnega dne.
Odločitev je tvoja.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.