22. feb 2005 11:50
ja to sem ze dostikrat prebrala samo meni to na zalost ne uspe. se bom pa vsekakor trudila. hvala za opozorilo vipercat
22. feb 2005 11:50
ja to sem ze dostikrat prebrala samo meni to na zalost ne uspe. se bom pa vsekakor trudila. hvala za opozorilo vipercat
22. feb 2005 12:13
Torej jaz sem knjižico kupila v L"eclercu in je stala 2980 SIT. Založnik je uredništvo revije Rina. e-mail: katarina@amis.net Kar se tiče pilatesa bom šla v Moj fit, ker imajo poleg pilatesa še druge variante aerobike, pa mi to bolj ustreza. Po moje je treba tudi kake bolj aerobne variante vključit v gibanje, da se pokuri maščoba. Pilates pa za oblikovanje telesa. Pravijo, da imaš po 30 urah pilatesa novo telo. Bom preverila :) AnaMarija
22. feb 2005 15:48
POZDRAVLJENE! Jaz sem že bila nekoč na tem forumu, vendar samo en teden. Potem pa je moje hujšanje padlo v vodo. Ni bilo dobolj dobre volje in odločitve. Ampak sedaj je en mesec diete že za mano. Včeraj sem imela prvi vodni dan. Ful sem se ga bala, vendar ni bilo nič hudega. Sem preživela. Sem ugotovila, da se moraš sam ful zaposlit in ne smeš mislit na hrano. Drugače pa uživam v tej dieti, ker je res mega. A ni no? Lahko ješ vse. Čisto vse. Vendar vse ob svojem času. Odlična se mi zdi, ker lahko kuham obroke za vso družino in obiske, pa se vedno lahko pridružim pri jedi. No sicer v mojih merah, ampak to je zakon. Ste tudi vi tako zelo navdišene? Mene je sam mal strah kaj bo po 3 mesecih. Aja da vam povem. Shujšala sem 6.5 kg. Sem sicer zadovoljna, vendar bi lahko bilo bolje. Moja kolegica je shujšala v 2 mesecih 16 kg. Ni mi jasno kako, saj vendar je iste stvari kot jaz. Moj cilj je 60 kg, vendar nimam niti prevelikega upanja, ker sem sedaj šele na 70. Ampak tudi s 64 bi bila zelo zelo hepi. Tako. Sedaj vestem, da imate še eno debeluško med sabo. Želim vam lep da.
22. feb 2005 16:14
pozdravljene, tudi vse nove in tiste, ki se oglašate po dolgem času. Za mano je 5 dan, in tudi jaz sem se ob sadnem dnevu soočila s prebavnimi motnjami, ki jih nisem bila nikoli vajen,a kot da bi imela filharmonični orkester v trebuhu, a je danes bolje, ko se izteka B dan. Sem si najprej rekla, da se bom tehtala samo vsake 10 dni, a si nisem mogla pomagati in je pokazalo -1kg. Konec tedna se tu v Celju vpišem v tisti body pump program, da se malo ven skurim, ker mi je sami hoditi v fitness dolgčas, to pa je skupina pa še glasba je poleg. Zanima me, glede na to, da se dobro počutim, ali lahko v petek, ko imam na vrsti sadni dan, postim z luno, ki se začne zjutraj okoli pol šeste ali bo to prevelik šok za telo? brittney
22. feb 2005 16:16
aja, pa še eno vprašanje, kam si naj grem kupit en orng vok? Ponudba je velika, od takih, ki tehtajo par dek do težkih litoželeznih. Kaj je najprimerneje? brittney
22. feb 2005 17:14
brittney, a se ti ne zdi, da je kombinirat več diet hkrati vendarle pretiravanje? Našo dieto naj bi ne "držal" več kot 3 mesece naenkrat - kar pomeni, da avtorji vedo, da ni ravno čisto uravnotežena. Zato je prav, da na sadni dan ješ sadje in zaužiješ vse tiste vitamine, vlaknine in minerale, ki jih potrebuješ. Lunarni dan ni nikakršen čudež, lahko se jih boš držala po tej dieti. Lisa
22. feb 2005 17:53
hvala za odgovor, imaš prav, to je verjetno začetni entuziazem brittney
22. feb 2005 18:31
Da vam povem kako "dober" krompirjev golaž sem si danes naredila!!! Nameravala sem dati notri sladko papriko, primem kozarček in potolčem po njem da bo šlo fino ven. In kaj ugotovim? Da sem notri stresla poper!!!!!!!!! Na srečo je bil v zrnju, tako da sem ga nekaj lahko pobrala ven (za par žlic), ampak vsega pa ni bilo mogoče. Po celem stanovanju je dišalo po popru. Oba z lubijem sva mogoče skupaj pojedla za 1 porcijo, ostalo je šlo pa v školjko. Katastrofa! Za večerjo si bom tako skuhala kakšen krompirček in ga narezala v solato. No, saj je tudi to dobro. Pozdravljena morska medvedka. Lepo da pridno vztrajaš na dieti. Sedaj ti prav gotovo ne manjka dobre volje, če si na 3MD že cel mesec. Pa tudi izgibljeni kg ti dajejo še dodatno moč. tejčica
22. feb 2005 19:47
Evo me še enkrat sem z vami! Glede kombiniranja diet - to ni smiselno. To sem jaz počela, pa ni bilo pravega učinka. In tudi dieto za dieto ni pametno delat. Se organizem ne more tako hitro privadit na nov način prehranjevanja, pol je pa pravi neuspeh. No ja tako je bilo razloženo meni. Vok - jaz sem si ga naročila na TV prodaji. Se mi zdi čist fajn. Meni osebno je bolš lažji, ker lahko hrano "premetavaš" in je ni treba tolk mešat. Pa še neki receptov je zraven in to kr dobrih. Za mano je B dan. Jedla sem bolj malo. Zanima pa me, če je ful narobe, če vsak večer na B dan popijem skodelico vročega mleka. Danes sem jedla golaž z ribe in paprike in solato z jogurtovim prelivom in malo sira - to je bilo kosilo, večerja pa spet mal golaža in skodelica mleka. Se to sme ali ne? Kaj pa na B dan recimo spomladanski zavitek? Gre ali ne? A katera od vas mogoče uporablja natren ali kako drugo umetno sladilo za čaj ali pa kavo? Kako pa je z alkoholom? Naprimer čaj z rumom? Evo, pa imate mal dela z mano. Hvala za odgovore, pa se še kaj javim jutri. Že vidim. Spet bom obsedena s tem pisanjem. Sem zalo zgovorna in tukaj dobim vsaj molo podpore in spodbude, ki je doma nimam. No pa lep večer. Sporočilo je spremenil(a) morska medvedka dne 22. feb 2005 19:48:34
22. feb 2005 20:19
Da povem še statistiko po 1. vodnem dnevu - 5.5 kg (od tega 1.5 kg) na 1. vodni dan oz. - 3 cm cez prsi, pas in boke Sem kar zadovoljna, tudi to je veliko, ceprav bi bilo lahko vec, CE ... Meni se ze pred 1. vodnim tehtnica sploh nikamor ni premaknila, tale - 1.5kg na vodni dan pa pomeni, da bo ze jutri verjetno rahel +. Sicer logicno,ampak nic kaj za motivacijo... Se dobr, da je tok pozitivnih misli tukaj na forumu!! morska medvedka, a sva skupaj zaceli na 24.1.? Tejcica - pocutje ob koncu vodnega dneva je bilo normalno, brez glavobola, brez vrtenja v glavi ipd. Aja, pa 2 kavi iz avtomata sem pozabila omenit. miranda05Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Bowla s kozicami