22. feb 2005 10:01
Pozdavljene, Vidim, da vam kar lepo gre. Sem vesela. Nosečnici še poseben pozdrav, saj si prinesla svežino na te strani. Tako nismo okupirani samo s hrano. To bo pa zanimivo. Me bomo poročale o izgubi teže, komaj pa bomo čakale, koliko si ti pridobila, saj bomo tako vedele, da sta oba zdrava. Preveč pa se spet ne obremenjevat s hrano, saj MORAŠ jesti čimbolj raznoliko!!! Tudi če pridobiš kakšen kg več-NIČ ZATO, če je otrok zdrav! Da se ne boš potem žrla. SPLOH PA: sedaj ves kako se na dokaj lahek način izgubi kg, pa se boš že porihtala. Z mano je pa tako: po končani dieti pred dobra pol meseca, mi je teža najprej narasla, potem pa padla. In imam sedaj 2 kg manj, kot sem imela na koncu diete. Je pa res, da grešim. Vikendi so najhujši. Takrat jem skoraj vse. Tudi za zajtrk sem se že znala pregrešit in sem jedla kruh, margarino in marmelado. Tudi salama je enkrat padla. Enkrat pa pašteta. Drugače pa se skušam držat, kot se le da. Meni je pomembno, da se sedaj naučim, kako se prehranjevat, da se ne zredim nazaj, kljub temu, da si kdaj privoščim, pregrehe. Saj celo življenje si ne bom mogla odrekat stvari, ki si jih tako zaželim, da je groza. No, lep pozdrav, francka