17. feb 2005 11:27
helou. ma saj vem, da me ne poznate, ker sem le pridno brala ..(samo kakših 200 strani še mi manjka za nazaj :) je zanimivo brat tole tud nazaj, vam povem, sploh ker je tolk idej za kombinacije hrane po dnevih. jaz sem lani hujšala striktno po kombinaciji meso solata na dan B, pa krompir/riž na dan Š, pa testenine solata (kar nisem ziher da je okej solata zraven) na dan OH, sadni dan pač sadje in pol spet jovo na novo. ni čudno da sem se tak naveličala. pa se nsiem mogla zraven spravit ponovno. AMPAK. zdaj sem pa tukaj, ponovno... in sem se zelo poboljšala. začela jest zelenjavo, pit sojino mleko (najbolj mi manjkajo mlečne stvari) , sadja v življenju nisem pojedla tolk kot zdaj.itd. postala sem pravi fan te diete in jo širim kot nov slovenski nacionalni šport :)
je pa res, da ko sem prvič hujšala s to dieto se mi je sicer zelo počasna prebava popolnoma idealizirala. jutranjo lakoto sem tešila s kavo. zdaj , ko pa že tako ZELO ZDRAVO ŽIVIM pa sem opustila še to kavo. predvsem zato, ker se kuha en pisker za vse v službi, kar pomeni da je kava sladkana, pa brez mleka jo zlo težko goltam. zdaj pa je tud s prebavo križ.... a ve grešite s takimi stvarmi??
in..kako premagate vodni dan. jaz bom v službi na vodni dan al koga v bedro grizla al pa kaj hujšega. ne znam si predstavlajt kaj neki bom delala, če ne bom nič žvečla, nič študirala kaj bom jedla popoldan...
punce, grem brat naprej, al pa nazaj - mogoče kaj najdem. lep dan brez grehov vam želim
tabina
oj, pa še to sem našla, mislim da je darchy napisala: "Kaj mislite o tem predlogu:
Da bi za vsak dan odprle svojo temo in bi se potem jedilniki oziroma živila pisali pod tisti dan? Vsak bi lahko pogledal ideje za "njen/njegov" dan in čvekal z vsemi, ki imajo isti dan.
Tale tema tukaj se mi zdi super, ampak je debata na splošnem in o vsem, včasih je morda komu kriza, ko mora na hitro nekaj skuhati, pa ni idej - mislim, da bi bilo lažje, če bi obstajale tudi teme po dnevih. Ali pa to že obstaja in sem spregledala??"
je že kaj na to temo ali pa sem tokrat jaz spregledala???
Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 17. feb 2005 12:26:10