16. feb 2005 19:05
Živio, hujšarce !
Za dva dni sem "mrknila", pa ste toliko napisale. Neverjetne ste.
Lisa, če bi me videla, kako sem sklenila roke pred sabo in jih stisnila, kot si napisala. Se bom potrudila, da bom to večkrat ponavljala.
Saby, saj ne morem verjeti, da te je res 21 kg manj. Jaz končujem 45. dan, pa me je 8 kg manj. Prvi mesec je šlo hitro, zdaj pa od 1. vodnega dne le -1 kg. Nekaj strani nazaj ste pisale, kako vam že kar nekaj časa stoji teža. Tudi pri meni je tako in že kar malo zoprno mi je iti na tehtnico. Pa na Š in OH dan se tudi meni dvigne teža, potem pa spet pade.
Kat, kar zavidam ti, da boš tako blizu tistim fanastičnim milijonom cvetov tolipanov. Enkrat v življenju mi je bilo dano, da sem se po mili volji lahko "pasla" med njimi. Domov sem pripeljala po moje najlepši šopek v mojem življenju in vse sosede so dobile kak cvet.
Ja, drage moje, pisala sem vam, da imam po operaciji hrbtenice še vedno težave in včeraj sem bila na pregledu v Valdoltri, kjer so mi povedali, da me čaka še ena operacija. Sem totalno na dnu, ker vem, kako hudo se je bilo postaviti na noge po prvi operaciji, sedaj pa spet vse znova. Od samih žičkov se mi je prebava tako pospešila, kot v času diete še ni bilo.
Ne vem, kaj bom naredila. Še hrana me ne mika več. Nobena, niti solata Sem razmišljala, kako bi se dala uspavati, potem pa bi me zbudili, ko bi bilo vse mimo in po 14 mesecih hudih bolečin bi bila prvič brez njih. Saj sem že pozabila, kako je živeti, če te nič ne boli.
Upam, da se bom umirila in v miru dočakala to, kar mi je namenjeno.
imejte se fajn !
marjanca
marjanca45