14. feb 2005 13:50
Če imaš mikrovalovno, daj za 5 minut notr. Jaz jih pa sicer v pečici pečem po občutku, daš na 200°C in gledaš kdaj bo... Nič jih ni treba predhodno pripraviti, edino če želiš, jih prej izkoščiči, po želji dodaj cimet. Darchy
14. feb 2005 13:50
Če imaš mikrovalovno, daj za 5 minut notr. Jaz jih pa sicer v pečici pečem po občutku, daš na 200°C in gledaš kdaj bo... Nič jih ni treba predhodno pripraviti, edino če želiš, jih prej izkoščiči, po želji dodaj cimet. Darchy
14. feb 2005 14:02
Nalin, poglej si še Maychin in Lisin recept na strani 254, oba sta mamljiva - tudi jaz razmišljam, da bi si danes privoščila nekaj drugačnega... Encijan
14. feb 2005 14:09
Nalin, sadje po izbiri nareži na rezine in ga daj v jensko posodo. Predhodna priprava ni potrebna, lahko pa dodaš kakšno rozino ali potreseš z rožičevo moko, mletimi orehi, lešniki (v majhnih količinah) in zaliješ s sokom pomaranče ali limone. To pečeš na 150-180 stopinj okoli 30 minut. Odvisno koliko si lačna in kako močno ti peče pečica. Jaz ponavadi sadje vzamem iz pečice in ga samo serviram, vsak si pa po svoje doda cimet in moj najmlajši še sladkor in stepeno smetano. Seveda bo zate samo sadje z malo cimeta :o). Ponavadi narežem jabolka, kiwi, kakšno hruško, banane in pomaranče, ki pa jih jem samo jaz, ker so grenke. Torej, sadje ki ti paše in dober tek. Marina5
14. feb 2005 14:18
cao cao eno vprasanje dragi moji, lahko jem na Š dan joto? brez mesa itak? no da vidim ce bom lahko imela danes kosilo :) al bom spet lacna do vecera :) Vsaka sprememba prenovi naše življenje!
14. feb 2005 14:30
Jaz si običajno narežem banano, 2 kivija, hruško in pomarančo. Ožamem 1 pomarančo (lahko tudi limono) in narezano sadne prelijem s sokom. Vse skupaj zavijem v alu folijo (pazi da ne izteče sok) in pečem 30 min na 200 stopinj. Kot so napisale že tudi druge, je za aromo in seveda tudi okus enkraten cimet. Ker je tega sadja veliko, ga imam običajno za 2 obroka. Pa dober tek! tejčica
14. feb 2005 15:07
Jelly, po moje je jota čisto primerna za Š dan - saj ne daš notri kakšnega prežganja, kaj? Na Š dan lahko ješ fižol, krompir, zelje je itak nevtralno, čebulo, česen in paradajz pa tudi. Lisa
14. feb 2005 15:45
Kje pa maychi hodi? Jaz jo že kar malo pogrešam, da bi rekli kakšno. Nekaj me mora zamotiti, da to popoldne ne bom preveč OH v sebe nabasala.... raje prihranim kaj za večer z lubijem. In kako ste kaj ostale danes? Upam, da imate priložnost zaužiti današnje sončne žarke. Darchy
14. feb 2005 16:13
Zdravo. Joj kako je lepo videti, da te kdo pogreša... Imam "probleme" z mojim računalnikom in se ga izogibam na daleč, ker drugače se lahko zgodi, da bo letel skozi okno...mi je pa končno uspelo izprositi 5 minut na bratovem računalniku... Darchy, kako se kaj držiš? Upam, da si dobro. Jaz imam bolj delovno imam v sredo izpit-ampak po pravici povedano, se mi tako ne da...groza. Opazila sem, da se naši moški člani bolj poredko oglašajo. Kje ste? Pa Rožice že tudi nekaj dni ni bolo med nami...pa Sy že dolgo ni nič napisala...pa še kdo bi se našel, ampak mi imena prehitro pobegnejo... Po grešnem petku (mami je imela roj. dam-večerjali še le po 9 uri...) sem preživela super vikend, brez najmanjšega greha. In na srečo se je to poznalo tudi na tehtnici, se je malo premaknila dol. A je že katera opazila, da se po Š in OH dnevu, kg malo dvignejo? Ali pa se to dogaja samo meni in očitno preveč pojem... No še eno vprašanje, ker imam že dovolj "standardnih" kosil, me zanima, kam spadajo ajdovi žganci (verjetno OH, ampak nisem 100% prepričana). Drugače bodo pa jutri graham testenine ali pizza z zelenjavo......zopet. Lepo se imejte še naprej. Se še oglasim, če bo moj računalnik po čudežu začel delati ali pa če si proti večeru izprosim še 5 minut. Čim več poljubčkov in objemov danes! maychi
14. feb 2005 16:18
Vidim, da nas pogrešate, zato se javljam. Teden je spet naokrog in na vrsti je bilo tedensko tehtanje v lekarni. Po 36 dneh na dieti sem izgubil 11,5 kg, zadnji teden( po pričakovanju) samo - 1 kg! Grešim skoraj nič oz.čisto nič( če odštejem malo sladoleda zraven torte na OH dan). Le gibal sem se ta teden bolj malo, ampak se čisto nič ne sekiram, tako mi je pač pasalo!!! No, sedaj pa veselo naprej!!! Lep pozdrav vsem Valentinčkom!!! Robi
14. feb 2005 17:15
Živjo O Bog, odpusti mi, ker sem grešila. Včeraj so bile na jedilniku ribe, do kosila vse lepo in prav, zvečer pa ....prebranec, predviden za danes. Ne veliko, ampak toliko za greh. Vaga se je "pokvarila". Po prvem vodnem dnevu se ne premakne navzdol. Ali se tudi vam to dogaja? Prvi mesec je šlo lepo dol, zdaj pa že 14 dni nič. Koliko časa bo še tako? Ali bo šlo sploh še kaj dol, ali se je telo navadilo na tak red? Telovadim sicer neredno, ampak vsak dan prehodim 4 km, ker grem v službo peš. Na 14 dni grem v bazen plavat in se razgibavat, vmes pa kakor kdaj. Ali ima katera izkušnje z L-karnitin kapsulami ? Kako delujejo na telo ob 3 MD dieti? Tako. Malo sem si olajšala dušo. Zdaj grem pa domov. Adijo MICLKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento