9. feb 2005 23:48
LEP POZDRAV VSEM NA FORUMU! Se ze kar nekaj casa nisem javila, ker sem imela studijske obveznosti. Sama sem danes pri 59. dnevu, vceraj sen imela 2. vodni dan. Tehtala se nisem ze kake tri tedne. Ko sem se nazadnje, je vaga pokazala -8 kil. Imam pa obcutek, da drugi mesec nisem veliko izgubila. Povejte mi, tisti, ki imate s tem izkušnje, če ste imeli podobne probleme. Kako pa je s tretjim mesecem in potem po dieti. Mislite, da mi bo uspelo izgubiti še tistih 7 kil oziroma vsaj 5? Trenutno mam krizo, ker se mi zdi, da sem ze kake štiri tedne na isti teži. Grešim ravno ne, mogoče včasih s kakšno belo kavo. Na OH-dan pa pojem zelo veliko, ker mi ful paše. Tudi drugače se vedno najem do sitega. Pa še nekaj se mi zdi. Sama sem namreč bolj hruškaste postave, pa se mi zdi, da v noge še najmanj hujšam. Najprej sem izgubila v obraz, nato v joške, potem trebuh, rit, boki in noge pa se nočejo tak hiter zmanjšat, kot bi hotla. Saj vem, akaj boste rekli, TELOVADBA! Ja, ampak že kar nekaj časa vsak dan sedim za računalnikom, ker pišem diplomo, sicer potem migam z batšejperjem, ampak pretirano se ne pretegnem. Fajn se mejte! pa pa tajika