Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Trixie  

član od: 15.12.2004

sporočila: 50

9. feb 2005 13:17

Oprosti, Lisa!!!...sem mislila, da ti pišeš o meni in mojih zdravstvenih težavah po vodnem dnevu. Verjemi, da bi se tudi vodnega dne srčno rada držala, a glede na izkušnje ga raje več ne probam. Glede tvojega izgubljanja kg dodam samo še tole, da tudi pri meni ni kazalo nič bolje (izgubila sem prav toliko kot ti)...takrat sem najprej pomislila, da so krive novoletne pregrehe in bom naslednji mesec to nadoknadila...no, zgodilo se ni nič, ker sem preveč mirovala. Očitno je bilo, da sem z dieto vnesla ravno toliko kalorij, kot jih je telo potrebovalo samo za ležanje. Torej, jaz moram zraven diete pač migat in kg kopnijo! Oprosti, še enkrat! Sabina

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

9. feb 2005 14:44

Haloooo!! Kogar "muči" zgaga: ali ste probali z Donatom? Res ima "čuden" (da ne rečem nagravžen) okus, vendar, ko se ga navadiš, je vse o.k. Med nosečnostjo mi tudi Rupurut ni pomagal, Donat pa mi je ful. Zdaj ga pijem redno, ker mi pomaga tudi glede krčnih žil, pa glede prebave,... Na H2O dan pa ga spijem kar cel liter. Veliko uspehov! BY! gogy

jelly  

član od: 27.12.2004

sporočila: 29

9. feb 2005 15:02

punceeee pa sej smo vse pridne no, enim gre več dol enim manj, to je odvisno tudi od tega koliko ima kdo preveč kilogramov, npr jaz sem jih imela 87 ko sem začela. torej visoka sem 1.69, pa 87kg, ... ja groza, samo zdaj mam pa že -9kg torej 78:) ampak jaz sem sla tok dol, zato ker, sem bila tooooookkkkkkk pretezka :) pa sej bo pa pa Vsaka sprememba prenovi naše življenje!

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. feb 2005 16:24

Hojla! Oj,punce ne se kregat!!! Lisa,zelo dobro si napisala tisto o tvoji 100-kilski sodelavki.V njej sem videla sebe pred odkritjem ločevalne diete.Saj sem bila kar naprej na kakšni dieti,a se nobene nisem držala in kile so šle kar gor,namesto dol.Sej sem včasih tudi shujšala,a potem sem vse dobila nazaj,pa še veliko zraven. Sem se preveč sam seb smilila,pa hranca je bla tako dobra.... Veste,kako so me klicale sodelavke:MARJETA,NOBENA SE JE NE DRŽI DIETA! Ha,ha! Tale dieta pa mi je spremenila življenje.Naučila me je reda pri prehranjevanju,me navdušila za sadje,ki ga prej nisem marala,me pritegnila k miganju.To pa samo zato,ker mi ni bilo treba stradat,pa so šle kile dol. Sicer tudi bolj počasi,a šlo je pa le.Deset kil v treh mesecih se mi zdi kar dober rezultat,še boljš pa je zdej po več kot enem mesecu še vedno držim novo pridobljeno težo. Je pa res,da si morš v glavi pošlihtat stvari. No,pa to je tud res,da sem bila tudi jaz pri prvem vodnem dnevu bolj švoh,pa glava me je bolela,vendar sem se pri drugem VD počutila veliko bolje,pri tretjem pa že odlično. Zato mislim,da nebi smele opustiti teh vodnih dni,če vas pri prvem matra,kajti vaše telo se mora vsega navadit in če prej nikoli niste bile kakšen dan samo na vodi,kot na primer jaz,je prvič pač bolj hudo. Včeraj,ko je bil pust sem tudi jaz grešila(šunka,pa tunka,pa krofi),Zato sem danes izkoristila priliko,ko je že ravno post in si privoščila en sadni dan.Ob včerajšnjem nelagodnem tiščanju v želodcu,danes občutim veliko olajšanje.Je pa res,da sem pa vseeno pojedla velik manj,kot pa včasih ob takšnileh pojedinah. Lila,lep pozdrav in vso srečo! Bomo mavo korošice skup džave,al! No mejte se lepo in vztajajte na svoji poti,kajti uspelo vam bo! Adijo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 09. feb 2005 16:27:44

bosti  

član od: 26.8.2003

sporočila: 17

9. feb 2005 17:21

Pozdravljeni! No, da se javi še ena korošica...sem namreč iz okolice Slovenj Gradca. Danes je moj 36 dan-OH, z učinkom sem zelooooo zadovoljna -7,5kg! Počutim se super...kako fajn šele bo po 90 dneh! Se že veselim, čeprav je do tja še kar nekaj časa in obstaja možnost, da se tudi pri meni kg ustavijo, kot so se nekaterim! No, kakorkoli že - treba je vztrajati in biti zadovoljen tudi z malim. Bernarda

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

9. feb 2005 19:13

Zdravo. Lisa, strinjam se s tabo. Dokler posamezniku ne naredi v glavi "klik" ne pomaga nič in samo išče izgovore, kako (ne) bi hujšal. Podobno se je zgodilo, ko sem sama začela s 3MD in je moja mami rekla, no se bom pa še jaz držala...ja kosilo je jedla tako kot jaz, potem pa se do večerje ni držala...Nič ne pomaga, da ti drugi govorijo, da bi moral kakšno kilo dat dol, pa tudi če se sam ne počutiš OK to ni to, moraš se 100% odločit, da moraš nekaj spremeniti. In če ima nekdo namen hujšati z ločevanjem živil, jih pač mora ločevati. avtor že ve, zakaj se ne je skupaj mesa in krompirja... Jaz sem pa imela danes B in, ker je bila pepelnična sreda, sem si privoščila ribe, da se ne bi "prekršila". Jutri pa Š dan, jupi-moj najljubši, čeprav se nikoli ne morem odločiti, kaj si pripraviti, ker vse obožujem... Lp, maychi

miranda05  

član od: 9.2.2005

sporočila: 23

9. feb 2005 20:14

Pozdravcek vsem na tej strani! Danes je moj 17. dan (B) in koncno sem se opogumila, da kaj napisem, berem vas pa ze od 200. strani naprej. Priznam, da komaj dohajam. Se dobr, da sem danes na bolniski, sem nadoknadila vso zamudo, hihi. Sem se ena, ki zadnjih 17 dni poje precej vec sadja, kot pred 3MD in mi ravno tko ni bilo jasno, kako sem zbolela. Pa vendarle, zunaj je mocno mraz in menda se v takem virusi najboljs razmnozujejo. Svaka cast vsem, ki tako pogumno vztrajate, se men date voljo, k je nimam glih na pretek. Sploh zdej ob bolezni sem se malo prekrsila, pa se rojstni dan sem imela. No, ampak danes se spet lepo drzim, pa tut lacna nisem vec tok. Vaga pravi -3,5 kg, na centimetrih se pa tut ze nekej pozna - se ne zanesem glih najbolj nanje, ker nikol ne vem, a sem glih fajn vdihnila in pomerila ali glih fajn izdihnila in pomerila. Zato se mi zdi vaga bolj nepristranska. Kljubvsem pristranskim meritvam, tanajljubse hlace me ne tiscijo vec tok v pasu kot so me, to pa tut nekej velja :)))

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

9. feb 2005 21:06

Ojla! Punce ne se kregat!!!! A še ne veste da od jeze rit raste?! Dipsi, glede informiranega kozarca sta ti pa Maychi in Marina5 čisto prav povedali. Men ga je fant kupil nekje v Idriji. Če te zanima točno kje, se lahko pozanimam. Drugač pa punce in fantje, bodite veseli dokler ste na dieti, ker pol je hudič, saj se včasih kar težko kontroliraš. Si misliš, ah saj lahko saj je dieta že za mano ipd. Sicer js mam kr srečo, saj sem v slabem mesecu po dieti zgubila še 2 kg kljub kar nekaj grehi. Ja, res tokrat pa tud js nism tolk močna kot sm bla v času diete. Vsi, ki kaj bolehate, vam želim čimprejšnje okrevanje. Sicer je blo pa mene med dieto sam tega strah, da bi jo mogla prekint zarad zdravja. K sreči sm jo srečno izpeljala do konca. To želim tud vsem vam, ki ste za mano. Nalin, kako pa je kaj s tvojo prebavo? Po moje par dni ne greš na veliko potrebo, da imaš kljub vodnemu dnevu +1 kg. Če je to, pij mlačen Donat na tešče. Men pomaga. Marina5, hvala za povabilo na vampe, ampak jaz bi prosim brez parmezana ker mi je bljak. Lotos, kako lepe misli! To si je vredno zapomnit, ker vse drži! Nočko kokos

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

9. feb 2005 22:09

misel: kdor si RESNICNO zeli doseci svoj zastavljeni cilj, bo nasel nesteto nacinov kako, kdor pa ne , bo nasel nesteto praznih opravicil!!! Sporočilo je spremenil(a) dragana dne 09. feb 2005 22:09:50

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. feb 2005 22:59

Čer! Lisa jaz se pridružujem tvojemu mnenju, ujezi me, ko vidim da se nekdo smo izgovarja in sprašuje za mnenja kako bi bilo. In ne bi se odpovedal temu in onemu in pojedel bi pač kar pač bi želel. Ljudje božji, za rezultate je treba tudi kaj naredit. Še nekaj. Mislim, da je tema 3MD, torej si izmenjujemo izkušnje in nasvete o 3MD in po njej. Sara čisto normalno se mi zdi da so ljudje, ki jim tak način prehranjevanja ne odgovarja. Zato ti predlagam, da si poiščeš sebi primerno dieto. Vendar vseeno mislim, da se je pred vsako dieto treba psihično pripraviti, ker pač vemo kako deluje telo (se prične branit, zaradi tega slabo počutje....), vedi da nisi edina, ki se je na začetku diete slabo počutila, tudi jaz sem se, bila sem brez voljna in brez energije, pa si upam trditi, da nisem edina. Vendar je ena bistvena razlika, me smo kljub težavam vstrajale, ker smo imele jasno zastavljen cilj, predlagam ti, da razmisliš kaj si želiš. Mogoče ugotoviš, da želiš spremembo na dolgi rok, mogoče ugotoviš da je za to spremembo najbolj primerna 3MD, takrat se nam javi, tudi tebe bomo podprle. Maychi a si že bolje? Je pa res problem tale pepelnična sreda, je treba kar dvakrat pazit da se ne pregrešiš. Jez sem se cel dan nekaj obremenjevala s tem postom. Kaj se lahko in kaj ne. Pa mi je fant rekel, da naj že neham, da jaz itak ne poznam drugačnega posta, kot vodnega. Hecal se je, da jaz smo slišim post pa že neham jest. Saj veš danes je polna luna. Nočko! Rožica. p.s. Aja, Korošice ve pa kar pogumno in brez grehov prosim, da ne boste kvarile povprečja. Joke!!!!! Lahko noč! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti