9. feb 2005 9:31
Lisa, saj v tem je ravno štos....hrana na različne ljudi različno vpliva, tako tudi post. Name vodni dan ni vplival ugodno in ga raje ne ponovim. Glede na moja leta je pa tako bolje, da kile kopnijo počasi. Nasploh pa na to dieto gledam kot na način prehranjevanja tudi v prihodnje, vendar brez vodnih dni. Ostali dnevi so mi več kot izvrstni in se določene hrane sploh ne naveličam...npr. vsak Š dan jem fižol, pa ga še nimam vrh glave! Krompirja in riža nisem jedla že od novoletnih praznikov (ko so bili moji grešni dnevi). Tudi kruhu se največkrat kar odpovem. Glede krofov kisline pa to: v pustnem času, pred dieto, sem pojedla tudi 6 krofov in to še vročih, pa o kislini ni bilo ne duha ne sluha. Sedaj med dieto mi pa sladko ne ustreza, saj sem pred časom bruhala, ko sem pojedla muffin in naslednjič mi je bilo tudi po tortici slabo. Hotela sem povedati, da sem ugotovila, da je bolje poslušati telo, saj se med dieto (vsaj meni) drugače odziva, kot prej. Namreč, če za OH dan pojem zvečer pol manj kosila, namesto sladice, se počutim odlično in želodec ne protestira, po sladkarijah pa znori! Sabina