Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

5. feb 2005 18:17

Ojla! Picika dieto bi morala uradno končati 20.02. Vendar, ker sem bila skoraj 14 dni brez diete jo bom sedaj podaljšala za toliko časa.Zato komaj čakam novo Rinino knjižico, da se bom znala prehranjevati naprej ko bom končala z dieto. Je pa res, da ko enkrat prekineš dieto nekje na sredi se je zelo težko ponovno pripraviti do tega, da jo ponovno nadaljuješ. Vesela sem, da ostajaš z nami ki se še mučimo s kilogrami. Tudi sama bom dieto ponovila izračunala bom tako da jo bom končala pred poletnim dopustom 15.08. Komaj čakam 21.02. ker grem z družino na razvajanje v Rogaško za en teden. Jaz temu pravim, da si grem napolnit batarije. Pogrešam tudi punco ki je iz KR. Oglasi se nam kaj? Kako ste ostali preživeli to pustno soboto? Je bilo kaj prekrškov - krofov? Papa, se slišimo! Dipsi

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

5. feb 2005 18:41

Pozdravljeni vsi! Kako ste? Upam, da dobro. A ste se kaj maskirali? Jaz se še odločam, če bom šla kaj ven ali ne, ne da se mi nikamor pa še za izpit, ki ga imam v sre na vodni dan se učim. A Dipsi, v Rogaško greste na dopust? A to za več dni? A veš, da je Rogaška moj okoliš? Lepo se imej tam, gostom je prav všeč pa še smučišče imamo, če kdo rad smuča. Lp, saby

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

5. feb 2005 18:43

Fantje smo še vedno tukaj, vsaj jaz še vztrajam! Samo časa nisem imel pisati, bral sem vas pa vsak dan! Tudi meni se bliža 1.vodni dan, imam ga v ponedeljek in se ga čisto nič ne bojim, saj kakšne velike potrebe po hrani sploh ne čutim več!? Sicer normalno jem ( po načrtu diete), ampak včasih grešim!?, ker izpustim večerjo. Mi pač ne paše. Danes pa sem si privoščil dva krofa za večerjo, sicer pa mislim, da ni problema, saj imam OH dan. Lisa in Nalin, sem z vama, vodne dneve imamo eden za drugim(nedelja, ponedeljek, torek). Sicer pa mi kile ta teden nočejo dol tako kot prejšnje tedne, ampak se popolnoma nič ne sekiram, bodo že šle!!! Robi

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

5. feb 2005 21:25

oj tudi jaz sem še tu , malo me dobil en virusek , drugace vas pa redno berem ... ločevanje živil se uspešno držim kljub prehladu .. aja kilogramčki pa trenutno stojijo že en teden , pa sploh ni panike , bom videl kdo se prej naveliča :)) Lep pozdrav Dušan

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. feb 2005 22:33

Hojla! No,kako ste kaj? Vsem želim ob naslednjih vodnih dneh veliko sreče,boste vidli kako vam bo pol fajn.ko boste uspeli. Lepo se imejte,pa še kaj lepga napište! Marina5,kaj pa tvoji vampi!Si si jih privoščila? Adijo vsem in ne obupat! Marjetka cvetka

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

5. feb 2005 22:39

No bobby, ti sporočim kako je blo. Sicer me danes že mika kaka pregreha ampak zaenkrat še ni sile in pomoje je tud jutri ne bo. Sem ravno bila na obisku, kjer je vse dišalo po slastnih domačih krofih z slastno domačo marmelado, ampak jest se nisem dala, pa čeprav so bli skoz pred mojim nosom. No dušano, lepo si rekel "bomo vidli kdo se bo prej naveliču" imam občutek da kilogrami. nalin

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

6. feb 2005 11:47

Lep sončen pozdrav! Očitno ste vsi nekje zunaj, ko se nič ne javljate. Mi gremo šele po kosilu vn, saj mali zdaj spi. Po kosilu pa gremo na pustni sprevod, seveda. Marin5, mene je skor kap zadela, ko sm sprobala tvoj recept za napeto kožo. Ko sm si po bedrih spustila mrzlo vodo, je blo slišat sam še oh in ah. Tega se js ne grem več!!!! Kaj bo pa z mojo kožo???? Tud js mam zelen informiran kozarec, sam premalkrat pijem iz njega, tako da ne vem če učinkuje. Ga bom začela redno uporabljat. Vampi pa so tud moja priljubljena jed, sam kuham jih pa ne doma, ker jih nihče poleg mene ne je, tko da pridem k teb na kosilo, Marina5. Ja, tisti ki ste danes ali v teh dneh na vodi pa sam to - zdržte, saj ni tako hudo. Če imate to v glavi, vas itak ne more nič premamit. Držte se!!!! Uživajte v tej prekrasni sončni pustni nedelji kokos

nalin  

6. feb 2005 13:08

Ojla, sej nevem če se bo še kdo danes oglasil na forumu ampak vseeno za informacijo povem da je šla čez sadni dan 1,5 kg-ja dol (tisti višek ki se je name med dietio nalimal), čez noč pa še ena kila, tako da imam sedaj -2.5 kg vse skupaj pa -7 kg. Me zanima kako bo po vodnem dnevu. Na hlačah se mi že pozna . Sicer pa vodni dan poteka zaenkret nemoteno, razen glavobola, ki sem ga dobila zjutraj. Moj matej je pa tako zmatran in zaspan, očitno ga bo ta dan dobro dotolkel. Danes tudi kave ne bova pila, matej se je pa za en dan cigaretom odpovedu, bomo vidli kakšen učinek bo. nalin Sporočilo je spremenil(a) nalin dne 06. feb 2005 13:09:18

nalin  

6. feb 2005 14:51

Novo stanje: oba sva brez volje, z glavobolom in neizmerno izčrpana. me zanima kako gre tebi vodni dan jaca, upam da bolje kot meni. nalin

mačkica  

član od: 11.11.2004

sporočila: 7

6. feb 2005 14:57

Nalin, če vedno piješ kavo, se je med vodnim dnevom ne odreci! Pomanjkanje kave vodi do glavobolov. Sicer pa ne razmišljajta da sta brez hrane, meni osebno najbolj pomaga vroča kopel, lakota kar izgine...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti